سلام عروس هام همش میان گوشه ی قفس وجیغ میکشن.منظورشون اینه که چیزی میخوان یانه؟عروس های خالم هروقت گشنشون باشه جیغ میکشن.
من توی قفسشون هویج رنده شده،هفت تخمه وارزن،کف دریا وبلوک معدنی رو گذاشتم.حالا نمیدونم چرا اینهمه جیغ میکشنو بیرونو نگاه میکنن
عروس های شما هنوز به شرایط جدیدشون عادت نکردن و این زمان میبره تا به محیط جدید اعتماد پیدا کنن.از طرفی وقتی همه ی شرایط مهیا باشه دیگه مشکلی ندارن.فقط ممکنه اگر ماده زیاد جیغ میزنه منتظر لونه گذاری باشه که با توجه به اینکه شما تازه خریدین لونه گذاری اشتباه هست و بهتره تا حداقل یک ماه دیگه خوب تقویتشون کنید و بعد لونه گذاری کنید.
سلام
ميشه راهنماييم كنين كه چيدمان قفس عروس بايد چطور باشه.مثلا اينكه ظرف غذاش چطوري باشه.كجاي قفس بزارم، قطر چوب نشيمن چقدر باشه، اسباب بازي مناسبش چي هس.قفسش چه سايزي باشه بهتره
اگه با عكس باشه كه ديگه عاااااااليه
ممنونم
سلام.قضیه چیدمان قفس رو زیاد سخت و پیچیده نکنید.خود قفس که یک چیز کاملا سلیقه ای هست و فقط پیشنهاد میشه که درش از روبرو باز بشه که پرنده راحت روی دست بیاد و یا برای خروج از قفس دچار استرس نشه حالا رنگ و ابعادش به خودتون بستگی داره.در مورد چوب ها هم که سری قبل توضیح داده شده که طوری باشه که پرنده حتما روشون جابجا بشه و به شکل صلیبی باشه توی قفس.یعنی یکی در طول قفس و یکی هم در عرضش باشه که اگر قفستون مربعی باشه به شکل بعلاوه میشه.چوب نشیمن هم باید قطری باشه که ناخن های پرنده به هم تماس نداشته باشه که ناخن ها رشد غیر طبیعی پیدا کنن.ظرف غذاهم روبروی چوب نشیمن قرار بگیره که پرنده مجبور نشه برای غذا خوردن بره توی ظرف بشینه و از روی چوب گردنش رو خم کنه توی ظرف غذا.ظرف آب هم که اگر استوانه ای باشه هم میشه کنار یکی از چوب های نشیمن قرار داد و هم کف قفس بین میله ها جا زد که اگر به چوب نشیمن نزدیک باشه بهتره.ولی روی هم رفته جای ظرف غذا و آب رو زیاد عوض نکنید.
دوستان خواهش میکنم کمک کنید،این جیغ هاشون اصلا قطع نمیشه،تمام شرایطشون عادیه.همه چیز هست وآرومه.اما از ساعت 9مدام شروع کردن به جیغ کشیدن های پی در پی وتمومی هم نداره.چیکارکنم؟
یه ماشینم دم ساختمون پارکه .که تا صدای دزدگیرش میاد جیغ هاشون وحشتناک تر میشه.حالا چیکار کنم؟
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)