سلام کسی میدونه چجوری باید عکس اپلود کرد اپلود سنتر کار نمیکنه .
سلام بنظرتون چه نوری برای رفرجیوم بهتره ال ای دی یا متال
سلام دوستان.کسی از قیمت نور خبر داره .میخوام متال بزارم.چقدر هزینه کنم؟ نظرتون با قاب دایمکس 2متال با 2تا مهتابی آبی ،تایمردار جیه؟
خوبه؟ قیمت دارین؟؟
سلام دوستان اکواریوم من 60سانت طول 60سانت ارتفاع 40عرض هست یه پروانه ودامسل زرد ابی دلقک تمیتو وماندارین دارم میخوام یک یا دو ماهی دیگه اضافه کنم به نظر شما چی بگیرم که هم زیبا باشن هم مقاوم از فرشته ماهیهای کوتوله بگیرم مشکلی پیش میاد .اگر میتونید چندتا ماهی معرفی کنید
هرمیت خلیجی که گفتید از گابیها مقاوم تر برای پاکسازی کف اکواریوم
سپاس
شما همون یکی دو ماهی دیگه میتونین اضافه کنین به شرطی که ماهیاتون خیلی بزرگ نباشن!! نوعش هم صلیغه ای هست اگه برا تمیز کاری می خواین: گابی و بلنی و راس آرایشگر خوبن اما قشنگی از نظر من فرشته کوتوله ها مخصوصن آتشینش خیلی قشنگن! یادتون باشه بعضی ماهیا رو مثلا خانواده جراح هارو نمی تونین تو این حجم نگهداری کنین فرشته ماهی ها هم تا حدودی به حجم بالا نیاز دارن!
هم هرمیت خوبه برا تمیز کاری هم گابی برا شن اما گابی سریع تره! فقط هرمیت اگه خیلی بزرگ باشه با راه رفتن رو مرجانا باعث افتادنشون و استرس میشه
سلام دوستان من تا حالا 3گابی شن خوار گرفتم که هر سه شون مردن در صورتی که تمام ماهیهام سالم هستن اخرین گابی که مرد انگار چیزی از لابه لای شنها گزدیش چون 2روز بود گرفتمش 2خیلی سرحال درشت بزرگ بود و جلوی خودم بصورت انی از زیر سنگ باشتاب امد بیرون و سریع مرد .من تمام شن اکواریوم خالی کردم چون هر گابی میاوردم خونه روز اول کمی از شنها میخورد و از فردا هم شن نمیخورد و میرفت زیر سنگها زیر سنگها دیگه لب به شن کف اکواریوم نمیزد تا از گرسنگی میمرد حالا به نظر اساتید محترم من شن اکواریوم بریزم دور و شن جدید بگیرم و اگر شن جدید لازم داشتم شن خوب چی پیشنهاد میکنید از کجا بیارم و به نظر شما لایورک هارو با اب شیرن بشورم یانه.ممنون
ویرایش توسط mahdi1367 : 29th December 2012 در ساعت 11:14 PM
سلام
اک اب شور رو میخرن یا صاحب اول اخرش خودمم؟![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)