با سلام:
شما باید ابتداً از جفت بودن دیسکسهاتون مطلع باشید.استرس یکی از موارد خوردن تخمها هست
تاپیک http://www.parsipet.ir/thread9614.htmlمطالعه کنید موارد زیادی برای خوردت تخم توسط دیسکس ها وجود داره
با سلام:
شما باید ابتداً از جفت بودن دیسکسهاتون مطلع باشید.استرس یکی از موارد خوردن تخمها هست
تاپیک http://www.parsipet.ir/thread9614.htmlمطالعه کنید موارد زیادی برای خوردت تخم توسط دیسکس ها وجود داره
سلام به همه دوستان .آقا یه مشکلی دیروز تا حالا واسم پیش اومده 1 از دیسکسا که تا دیروز غذا می خورد شوروع کرده غذا دیگه نمی خوره همش میره یه طرف کز می کنه بعضی قت هام باله بالا سرش شروع میکنه به ویبره زدن دما آب 31 ذیروز 45 درصد سیفون کردم احتمال داره دیروز موقع سیفون ترسیده باشه بقیه هیچ مشکلی ندارن حتی اونیم که قبلا مشکل داشت الان رنگش داره یواش یواش باز میشه دنبال غذا می یاد .
سلام خدمت دوستان . آقا یه مشکلی یدونه از دیسکسها که تا دیروز غذا می خورد از دیروز تا حالا نمی یاد دیگه غذا بخوره حتی دل علائم خاصی توش ندیدم فقط باله هاش بستس بقل بخاری میره کز می کنه یکی دو بارم دیدم که باله بالاش باز می کنه ویبره میزنه بالش دیروز 45 درصد آب صیفون کردم بقیع مشکلی ندارن حتی یدونه ایی که سیاه بود هم داره رنگش باز میشه غذا می خوره اون خوب نشده فک کنم نوبت اینه چیکارش کنم دوستان ؟
سلام. دوستان
ديسكس خوب ١.٥-٢ اينچي كجا ميشه پيدا كرد؟؟؟ دكتر تقريري و ماهيران چند روز پيش رفتم اين سايز نداشت.
كسي جايي رو ميشناسه با قيمت مناسب بفروشه؟؟؟؟؟
ممنون
بااین شماه تماس بگیر09302355118
سلام دوستان
آکواریوم 150 لیتری دارم که بعنوان آکواریوم دپو برای دیسکسهام استفاده میکنم
به مرور زمان و چون نور مستقیم مهتابی روشه شیشه هاش جلبک زده
آیا از این آی برای سیفون کردن آب دیسکسهام میتونم استفاده کنم یا خطرناکه؟
الان دو هفته هستش که آب داخل این تانک مونده با فشار هوای بالا.
ممنون.
سلام:
راستش جلبک بخاطر نور هستش .ببینید آب تانک بو و مزه اش تغییر نکرده.برای اطمینان از آبی استفاده کنید که 48 تا 72 ساعت دپو شده است.
موفق باشید
سلام دوستان
يكي از ديسكس هاي من چندروزي غذا نميخورد و بعد مدفوع سفيد داشت
الان 6 روزه داخل قرنطينس و از قرص مترو نيدازول به همراه نمك استفاده كردم دما هم روي 32 گذاشتم
بعد از گذشت 6 روز هنوز خوب نشده
رنگش كاملا طبيعيه
و غذا هم نميخوره
اين بيماري واگير داره ؟
لطفا اگر بايد كار ديگه اي انجام بدم راهنمايي كنيد
ممنونم
سلام دوست عزیز:
متاسفانه پس از استفاده از مترو ایرانی ،حتی اگر ماهیتون هم غذا خور بشه ،بازم امکان برگشت مریضی پس 3 تا 4 هفته هست.اگه گیرتون اومد سرا فلاجلول استفاده کنید در غیر اینصورت اسپیرو هگزول محصول کمپانی جی بی ال یا مترونیندازول سوئیسی یا آمریکایی
متاسفانه تو بیماریهای روده ای چون امکانات بررسی انگل توسط کارشناسان انگل شناسی هم زمانبره و هم برای برخی امکانپذیر نیست امکان اینکه بشه تشخیص داد انگل هگزامیتا هست یا ترماتود و سستود یا نماتود باید مرحله به مرحله از هگزامیتا شروع کرد و اگه جواب نداد سراغ انگل تراماتود و در انتها سراغ انگل نماتود رفت وقتی دارو هم مثل مترونیندازول ایرانی خوب عمل نکنه حساب کنید چقدر تصمیم گیری سخت میشه.
شرکت ماهیران محصولات مایکروب لیفت هم داره که یکی از محصولاتش مترونیندازول برای ارفع انگل هگزامیتا هست البته بنده امتحان نکردم.قرص هگزا اگزه تترا هم بدرد بخور نیست.
این انگل مثل ویروس سرما خوردگی در بدن تمام دیسکسها هست و زمانیکه سیستم ایمنی ماهی ضعیف میشه این انگل درون روده ماهی تکثیر میشه و ماهی احساس گرسنگی نمی کنه و گوشه گیر میشه و گاهی هم رنگش تیره میشه مخصوصاً تو نژادهای بلو و ترک و نور گریز هم میشه.
این بیمار واگیرداره و از راه دهان و مدفوع ماهی تو تانک منتشر میشه.ماهی ها اگه قوی باشن مشکلی پیدا نمی کنن اما اگه ماهی هایی دارید که رشد سوز هستند یا ضعیف احتمال بیمارشدنشان توسط این انگل افزایش میابد
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)