سلام دوستان.عکسای من چرا پاک شدندددددددددددددددددددددد د؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام دوستان.عکسای من چرا پاک شدندددددددددددددددددددددد د؟؟؟؟؟؟؟![]()
زهراجان فکرکنم به خاطر مشکل اپلودسنتر..
کاش بعضیهاشونو دوباره آپلود کنی..من از اینجا استفاده کردمwww.shiaupload.irچون محدودیت نداره و عکسها با تاریخ انقضا توش آپلود نمیشن..خیلی خوبه
مرسی شیوا جان باشه چشم الان میشینم این کار رو میکنم تا بچه های منم ببینید.زهراجان فکرکنم به خاطر مشکل اپلودسنتر..
کاش بعضیهاشونو دوباره آپلود کنی..من از اینجا استفاده کردمwww.shiaupload.irچون محدودیت نداره و عکسها با تاریخ انقضا توش آپلود نمیشن..خیلی خوبه
کاکتوسم به همراه بچه هاش////دوستان این کاکتوس من تا دلتون بخواد بچه داره هر ماه هشت نه تاشو ازش جدا میکنم ولی دیگه این چند تا رو دلم نیومد جدا کنم///قابل توجه شیوا خانوم .این کاکتوس گوشتی ام خودش بچه بوده که الان اینم بچه دار شده/////عکس مامانشم میذارم
اینم مامانش....
![]()
اینم همون کاکتوس انگشتی بالاست که تازه گرفته بودم بهار گل داده بود.ببینید الان چند تا بچه داره!!!!!
![]()
اینم شفلرام با برگهای جدیدش....
![]()
اینم کلاه کشیشی که هر سال بهار گل میده/////تقدیم به همه ی دوستان پارسی پد .![]()
درود به شما تبریک می گم کاکتوس های بسیار زیبایی دارین
من از کاکتوسی که در عکس اول( اونی که کوچیک هستش و پائین سمت چپه ) دارم ولی حالت گرد خودش رو داره از دست میده و از سرش داره بصورت عموده رشد میکنه این مدلیش رو دیگه ندیده بودم
موفق باشید دوست من
دوست عزیز به این کاکتوسها اگه افتاب مستقیم نتابه اونجوری عمود رشد میکنه و حالت گردی خودش رو از دست میده حتما بهش افتاب مستقیم بدید دوباره درست میشه.
دوستان تمام عکسها رو همین یک ساعت پیش گرفتم و براتون گذاشتم به جز عکس پنجم که ماله بهاره.
سلام
خیلی زیبا هستن منم کاکتوس زیاد دارم
شما اگه زودتر بچه هاشونو جدا کنید کاکتوساتون گلهای درشت و بسیار زیبایی میدن
این کاکتوسای من تابستون گل داده بودن
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.