سلام دوستان
چطور میشه قرص مترونیدازول با دل به دیسکس داد ?
سلام دوستان
چطور میشه قرص مترونیدازول با دل به دیسکس داد ?
سلام دوستان
هرکی در مورد دیسکس بولداگ اطلاعاتی داره لطفا در اختیار من بگذاره.رفتار ومیزان مقاومتشو ...
با تشکر
سلام:
محمدرضا عزیز غذا نخوردن دیسکس دلایل بسیار زیادی داره منجمله وجود انگلهای روده ای،انگلهای پوستی و آبششی در موارد حاد،انواع مریضی های باکتریایی،استرس،دمای و شرایط نامناسب تانک و.......یه لطفی کنید.شرح کاملی از تعداد دیسکس ها،ظرفیت تانک،تعویض آب،ابعاد تانک،با دیسکس چه ماهی هایی دارید؟تاریخ خرید دیسکس ،چه غذاهایی میدهید و .....در نهایت و از همه بهتر چندتا عکس از نمای کل تانک و دیسکس ها بذارید(خیلی کمک می کنه) تا دوستان نظرشون رو بدهند.
خواهشمندم لطف کنید اینمورد را در تاپیک بیماری و مطابق با دستورالعمل http://www.parsipet.ir/thread617.html بفرمائید.
دیسکسهای بولداگ یا heart یا بنام قلب معروف هستند این نوع دیسکس ها با تغییرات ژنتیکی که در ستون فقراتشان بوجود آمده شکل بدنشان بصورت آلفا هستش یعنی اینکه دیسکس از نظر ارتفاع بدنی(در ستون فقرات) دارای ارتفاعی بیشتر و در طول،طول کمتری دارند.بیشترین نژادی که من تو کشور خودمون دیدم از نوع نژادهای بلو دایموند،پیگن،پیگن بلاد رد،رد ترک می باشد.از نظر شرایط و مقاومت مثل سایر دیسکس ها هستند.از نظر قیمت هم از دیسکس های معمولی قیمت بیشتری دارند از 140 تا 400 هزارتومان بسته به نژاد و سایز
با سلام
قرص رو که در سایز 250 میلیگرمی هست(ایرانی ها) رو نصف کرده و داخل هاونهای کوچک و ....بکوبید بعد از اینکه بصورت پودر درآمد به اندازه حجم یک عدس یا لوبیا کوچک با یک بند انگشت مخلوط دل کاملاً مخلوط کنید و و اگه اتویتول یا سرا فیشتامین دارید 3 تا 4 قطره هم با دل مخلوط کنید و به دیسکساتون بدید
سلام اقا ديسكس مخوام بخرم
از یکی پرسیدم گفت اگه حتی دست تو اب بره میمیره.
اما دوستان اینجا میگن راحته حالا چقدر حساسه؟
در ضمن نگه داری 2 اینچیش از بزرگ ترش سخت تره یعنی میتونم نگه دارم؟ (چون مبتدی هستم میخوام قیمتش کمتر دربیاد)
قیمت کفخوار هایی که اقای رستمی معرفی کرد (تو تاپیک کفخوار ها) حدودا چقدره؟؟/
اقا هركي ميدونه جواب بده.......
ممنون
چرا فکر میکنید که دیسکس انقدر حساسه؟
مگه اورانیوم میخواید غنی سازی کنید؟
مثل نگهداری آنجله فقط با کمی دقت و حوصله و مراقبت بیشتر
معمولا دیسکس های سایز شده در برابر بیماری ها مقاومترند ولی چون ماه ها به تانک و غذایی خاص عادت کردند خو گرفتن آنها با موقیعت جدید مشکل است ولی با گذشت زمان همه چیز به حالت اول برمیگرده
بهتره خودتون 2 اینچی بگیرید و سایز کنید
اينقدرها هم كه ميگن حساس نيست.
اين حساسيتش نسبت به ماهي هاي ديگست.
شما اگه همه چيز تانكتون روي اصول باشه به قول دوستمون اورانيومم ميتونيد غني كنيد.
با سلام
سوالی که شما پرسیدید جوابی بسیار طولانی و بحثی بسیار مفصل داره بنده سعی می کنم تا جائیکه می تونم بصورت خلاصه خدمتتون عرض کنم:
ببیند اگه دستتون آلوده باشه و وارد دهانتان کنید مریض می شوید چه 5 سالتون باشه و چه 90 سالتون اگه سیستم دفاعی بدنتان قوی باشه امکان رسوخ آلودگی و ویروس به بدنتان کمتر میشه و اگه سیستم دفاعی بدنتون ضعیف باشه سریعتر مریض میشید.دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نه.در مورد دیسکس نه در مورد تمام ماهی ها اینمورد صادقه.هرکی گفته دستتون تو آب بره و ماهی میمره مزخرف گفته چون اولش باید میزان آلودگی دستتون مشخص بشه
ببینید در اولین گام باید ماهی دیسکس مناسب و سالم خریداری کنید.اما چه دیسکسی مناسب هست.دوست عزیزمون جناب فرشاد رضایی عزیز تو تاپیک دیسکس این موضوع رو کاملاً شرح دادند.سپس شرایط مناسب دیسکس رو باید فراهم کرد که شامل محل مناسب تانک،نور تانک،شرایط آب،فیلتراسیون مناسب(اگه سیفونهای کمی دارید یا زمان رسیدگیتون محدوده)،غذای مناسب،دما و.........که همگی تو همین تاپیکها مطالعه کنید.
ماهی دیسکس یکی از مقاومترین ماهی ها در برابر بیماری هست اما نمی تونید نگهداری اون رو که با اسکار،پرت،آنجل مونو و ......مقایسه کنید.دیسکس نیاز به سیفونهای مرتب،شرایط آب و ......را رعایت کنید.
نگهداری دیسکس برای این سخته که نیاز به تجربه،شناخت رفتاری ماهی،بیماری ها و .....داره و این مورد سبب میشه یا شما بیخیال شید یا دیدگاهی بسیار علمی تر نسبت به شرایط نگهداری ماهی ها پیدا خواهید کرد چون اینجا نیاز است تا بیاموزیم.
اما یک نکته و یک نکته اگه دیسکس تو تانک اصطلاحاً جا بیوفته و شما هم به گله ماهی های مریض،قرنطینه نشده و .......اضافه نکنید می تونید حتی یک تا دوسال با خیال راحت سایز شدن ماهی رو ببینید
بی احترامی به سایر دوستان نشه که ماهی های دیگری نگه می دارند،اما شما اکثر ماهی ها رو که سایز میشند نازیبا و یه قور می بینید اما کی می تونه از دیسکس سایز شده و اور سایز بگذره.منکه نمی تونم
داشتن شاه ماهی آکواریوم نیاز به نگهداری شاهانه داره.
البته این نظر شخصی منه ،لذت داشتن دیسکس رو من با هیچ چیز عوض نمی کنم
صدرصد ماهی 2 اینچ نگهداریش نسبت به 4 یا 5 اینچ سختتره و مریضی اثرات سوء بیشتر و تلفات بیشتری روی ماهی های کوچکتر میذاره.اما با توجه به شرایط اقتصادی و لذت از سایز شدن دیسکس هاتون،پیشنهادم ماهی 2 اینچی و خرید از جااااااااااااای معتبره.
-کف زی های متناسب با دیسکس کوریدوراس و پوزه خرگوشی هستند که کوریدوراس از 2 تا 6 تومنه و پوزه خرگوشی هم بین 4 تا 10
سلام به همه ی دوستان گلم.من دیشب دیسکم داخل گله شروع به تخم ریزی کرد ماهی ماده تخم میریخت و ماهی نر سریع شروع به خوردن تخمها میکرد دلیل این کار چیه؟دیسکس ماده
سوپر رد و جفت نرش رد ترکه
وجود استرسه دوست من - جفت هارو از گله جدا کنید و به تانک اختصاصی منتقل کنید
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)