آخی تبریک میگم
ایشالا کوچولوهاش زود و سالم بدنیا بیان
عکس یادت نره از لحظه تولد تا آخر بندازی![]()
بازم میگم خیلی نازن من طرفداره کامبیزمعما بچه پروو
خیلی دوس دارم زودتر نی نی هاشو ببینم اگه احتمالش درست باشه که حاملس بچه هاش کی به دنیا میان؟
واااای دلت میاد؟؟؟عما خوشگله..حالا یکم با کیمبیز سر ناسازگاری داره وگرنه انقدر دختر خوبیه!!![]()
واقعیتش من فقط یه بار جفتگیری اینارو دیدم واسه همین شک دارم..نمیدونم قبلش بوده یا اصلا همون یه بار نی نی دار شده یا نه..ولی اگه با فرض اینکه همون دقعه ای که من دیدم باشه 26 آبان(1 روز بعد از تولدم) بوده..63 روز یا بیشترم بهش اضافه شه..میفته توی بهمن ماه وضع حملش..یا همون اواخر دی..
آویشن جان شنیدم این عما خانوم کامبیزو میزنه نگو بخاطر بارداریش بوده هورمونهاش ریخته بهم![]()
یعنی یه خوکچه بیشتر از دوماه بارداریش طول میکشه؟سایز بچه هاش چقدریه؟واااای دلت میاد؟؟؟عما خوشگله..حالا یکم با کیمبیز سر ناسازگاری داره وگرنه انقدر دختر خوبیه!!![]()
واقعیتش من فقط یه بار جفتگیری اینارو دیدم واسه همین شک دارم..نمیدونم قبلش بوده یا اصلا همون یه بار نی نی دار شده یا نه..ولی اگه با فرض اینکه همون دقعه ای که من دیدم باشه 26 آبان(1 روز بعد از تولدم) بوده..63 روز یا بیشترم بهش اضافه شه..میفته توی بهمن ماه وضع حملش..یا همون اواخر دی..
سلام خبری ازتون نیست؟چی شد معلوم نشد من کی باید بیام زنبیلمو ببرم؟
این عما خانم چطوره؟واقعا بچه داره یانه؟فکر کنم الان دیگه باید از روی حالت بدنش راحت فهمید که بارداره یانه
رضا جان خیلی باید صبر کنی
بچه های خوکچه هندی از همه جونده ها دیر تر به دنیا میان
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.