اقا من با جلبک چه کنم؟؟؟؟؟ آکواریمم زشته شده بخدا!!!!![]()
اقا من با جلبک چه کنم؟؟؟؟؟ آکواریمم زشته شده بخدا!!!!![]()
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 21st December 2012 در ساعت 11:18 PM
اقا تقریبا 10 ماهی هست آک رو راه انداختم....هیچ ماهی هم نمیمیمیره(چقدر م داشت)ماهیا گابی چلبک خوار(همین که خیلی سریع شنا میکنن ..دراز هم هستن....دامسل زندانی....کرم لوله ای.....و نمو
همه هم حالشون عالیه....مثل گاو میچرن و میخورن.....اندازه اک 120 هست با ارتفاع 55
مشکل من جلبک قهوه ای هست که حتی بالای شیشه نزدیک مهتابی مخوصص اب شور تازه جلبک سیاه که خیلی سخت به شیشه چشبیدن هست
اولا بخاطر نمیدنم کاری تمام لایوراک هام هم مردن
حالا اینا به کنار...کف اک خیلی کثیفی ماهی هست!!!!!
ولی در کل ماهیا عالین!!! کرم لوله هم عالیه..
یامه یه مدت پیش ظرف مدت یک هفته تمام جلبکه رفتن...تام اشغال ها هم تجزیه شدن!!!!! وقتی صبح ها هم چراغ روشن میکردم....روی شیشه جانور به اندازه شپش پر بود...که میگن خیلی خوبه!!!! ولی چیزی طول نکشید که باز به شرایط قبلش برگشت!!!!!!!!
از فسفات گیز و نیترات گیر مارک nps استفاده کردم و الان تو سامپ هست!!!!
در کل راهنمایییم کنیین چون واقعا از ریخت آک خسته شدم!!!!
ممنون
عرض تانک 35 هست ...یه دونه مهتابی بشتر نداره ..اونم با مارکazoo
ولی بالاش ام دی اف سفید هست...عالی نور منعکس میشه!!!!
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 22nd December 2012 در ساعت 12:19 AM
منبع نورم مهتابییdymax14وات 2عددابی 2عدد سفید اکواریومم60.60.40 چند ساعت نور بدم خوبه جدیدن فسفات گیر گذاشتم ولی تست فسفات نزدم .من یک uv9وات جی بی ال دارم به نظر شما روزی چند ساعت روشن باشه خود فروشند میگفت 5ساعت البته4 ماهی بیشتر ندارم سالم هم هستند.برای تمیز شدن کف اکواریوم از چه ماهیی استفاده کنم که مقاوم باشه. ممنون از جوابتون
سلام دوست عزیز
معمولا زمان نور دهی 6 ساعت تا 9 ساعت میتونه مناسب باشه ولی دقت کنید که همه لامپ ها رو با هم روشن و خاموش نکنید! یعنی یه جوایی شرایط طلوع و غروب خورشید رو ایجاد کنید!
uv هم معمولا توصیه میشه زمانش رو به صورت پله کانی زیاد کنید اول روزی یکی دو ساعت و بعد کم کم بیشترش کنید برخی ها توصیه کردند تا روزی 8 ساعت برسونیدش میتونه خیلی مفید باشه البته خوب بستگی به مدل هم داره
برای تیم نظافت چی از آبزایا مختلفی میشه استفاده کرد ولی خوب خوب میشه که در کنارشون از یه سری هرمیت خلیجی هم استفاده بشه ( ستاره های ساحلی و بلنی ها هم بودنشون خالی از لطف نیست!)
سلام من رفرجیوم دارم ولی باز نیتراتم بالا هست چی کار کنم
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)