سگی ترجیها ماده. و درشت جثه برای نگهبانی از منزل بزرگ میخوام. البته با خودم میبرمش شمال استان گیلان.
دوستان عزیز اگر کسی سراغ داره لطفا معرفی کنید. با تشکر
سگی ترجیها ماده. و درشت جثه برای نگهبانی از منزل بزرگ میخوام. البته با خودم میبرمش شمال استان گیلان.
دوستان عزیز اگر کسی سراغ داره لطفا معرفی کنید. با تشکر
پیشنهاد می کنم سری به پناهگاه وفا بزنید . ممکنه موارد خوبی برای واگذاری داشته باشند.
تو استان گبلان هم پناهگاهی هست که توسط خانم آزاده محجوب اداره می شه . می تونید به اون جا هم سر بزنید .
سقف قیمت تا چقدر باشه؟
نمیدونم من سگهامو از تالار های حمایتی گرفتم . براشون وجهی ندادم اما خرجشون مهم نیست. الانم هدف سگیه که بیسر پرستباشه. اگه نه سگ فروشی زیاده. دوست ندارم کسی رو تشویق کنم حیوونی رو بندازه تو قفس بصرف اینکه همچون منی بیاد و اوتنو ببره و اون ادم پولی بجیب بزنه.
خواهر گرامی شما فرمودید سگ درشت جسه و نگهبان
کسی نمیاد یه سگ گارد گریت دین اصیل یا کانگال و عراقی رو که قیمتشون حدود 5میلیونه رو تو خیابون بی سرپرست ول کنه حداقلش اینکه بنده ندیدم
اگه قصد شما سرپرستی از حیوون بی سرپناهه تشریف آوردید گیلان اینقدر زیادن که نیازی به پرس و جو نیست
بازم اگه کاری از دست بنده برمیاد درخدمتم
این نظر شخصی شماست. چه اصراری دارید که من هم قبولش کنم. من در اینجا در خواستم رو مطرح کردم . خوب اگه همچین موردی بود که به نفع من و اگه نبود بازم مشکله منه . از قدیم گفتن جوینده یابندس و من پیدا میکنم. ولی بدونید هیچوقت حاضر نمیشم کسی رو که به حیوونا ظلم میکنه یاری کنم حالا فروشنده باشه یا هر چیز دیگه....خواهر گرامی شما فرمودید سگ درشت جسه و نگهبان
کسی نمیاد یه سگ گارد گریت دین اصیل یا کانگال و عراقی رو که قیمتشون حدود 5میلیونه رو تو خیابون بی سرپرست ول کنه حداقلش اینکه بنده ندیدم
اگه قصد شما سرپرستی از حیوون بی سرپناهه تشریف آوردید گیلان اینقدر زیادن که نیازی به پرس و جو نیست
بازم اگه کاری از دست بنده برمیاد درخدمتم
من با این نظر مخالفم.
خیلی از سگ هایی که شما تو پناهگاه ها می بینید . روزی نگهبان بودن. اما صاحبشون یا دیگه نیازی بهشون نداشته. یا دیگه حتی نون خشکی هم نداشته که بهشون بده . در نتیجه رهاشون کرده تو بیایونا . این رو افرادی که تو پناهگاه ها کار می کنن و اخلاق و رفتار سگ ها رو می بینن می تونن متوجه بشن.
حالا می شه سگ های بزرگ جثه رو به سرپرستی نگرفت. پناهگاه ها پر از توله هایی هستند که از چند روزگی تا 2 یا 3 ماهگی سن دارن.
دیگه این موارد که به سرپرستی گرفتنشون ایرادی نداره . توله ها به راحتی آموزش می بینن
از این پست به بعد اگر کسی از دوستان سگی برای واگذاری داشت می تونه پیام بده .
برای خرید و فروش پیغامی قرار ندید.
خرید و فروش سگ و گربه در انجمن پارسی پت ممنوع هستش.
از همکاری همه کاربران ممنونم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.