درسته الان اب اکواریوم یکم کدر شد من فکر میکردم بخاطر اهن ومنیزیوم هست که به اب اضافه میکنم
درسته الان اب اکواریوم یکم کدر شد من فکر میکردم بخاطر اهن ومنیزیوم هست که به اب اضافه میکنم
اسم مدیایی که گرفتم هستmatrix premium natural biofilter support mediaبه نظرتون بجای نخودی بریزم بهتر نیست میگن نخودی کلسیوم میگره
لایوراک 50کیلو دارم حجم ابم 550لیتر هست به نظرتون کمه
8تا9ساعت روشنایی و3ماه اکواریوم راه اندازی کردم
چجوری حباب ریز باعث ایجاد مریضی میشه؟ باعث چه مریزی میشه؟اگر مدیا به اندازه حجمتون دارید نیازی به نخودی نیست
به صحبتهایه محمدصادق اضافه کنم که وجود اسکیمر تو خونه اول باعث میشه قل از اینکه پروتئین ها رویه مدیاهاتون بیاد
توسط اسکیمر جذب بشه بعلاوه اینکه وجود اسکیمر تو خونه یکی مونده به اخر باعث ایجاد حباب هایه ریز تو اکواریوم اصلی
میشه که خودش میتونه عامل بیماری بشه بعلاوه کدر شدن اب اکواریوم
دوستان میخواستم بدونم مرجانی به اسم پاپایا داریم؟
سلام من ریف ندارم تست فسفات هم ندارم میخوام تست بخرم به نظر شما چه مارکی بگیرم.من نیترات اکواریوم زیاد نمیتونم atmاستفاده کنم میخوام یه نیترات گیر خوب بگیرم به نظر شما نیترات گیری که بدرد بخور باشه چی هست یه چیزی که جواب بده و اگر میتونید لطف کنید بگید از کجای نواب بگیرم نیتراتم روی80.اکواریومم 60.60.40هست.ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.