یه سوال دیگه ایا فلاور ماده با تگزاس نر جفت بخوره جوب میشه![]()
یه سوال دیگه ایا فلاور ماده با تگزاس نر جفت بخوره جوب میشه![]()
سلام اقا مصطفي. يه سوال شما نر اسپرم دار چطوري پيدا ميكنيد؟؟؟ اين همه فلاور تكثير كرديد!! اسراره يا شانسيه؟؟؟
سلام اول فلاور نرت باید یک فلاور خوش رنگ و خال و هد خوبی داشته باشه و ماده هم همچنین تا تکثیر توجیه داشته باشهقبل از این که دنبال یک ماده فلاور خوب باشد بهتره با یک پرت جفت بزنی ماهی نرتواین کار فواید خوذشم داره اگر نرتون هد بزرگی داشته باشه پرت نمیتونه بهش اسیب بزن در صورتی که رد دویل ،پوزه، میداس ،تگزاس، فلاور ماده ، این موارد میتونن به فلاور صدمات جدی وارد کنند برای اینکه فقط بدونی فلاورت اسپرم داره یا نهحالا اگر دونستی اسپر م داره با ماده مورد نظر بنداز اونم طبق قوانینی که خودت میدونی ببخشید من جواب دادام شما سوالو از اقا مصطفی پرسیده بودیبا تشکر naserبا تشکر
مسئله اینجاست که ماهی ماده هم تو به وجود آمدن یا نیامدن بچه تاثیر داره
یعنی شما نر اسپرم دارو با یه ماده میزنی هیچ اتفاقی نمیفته با یه ماده دیگه میزنی بچه دار میشه . پس ماده هم عقیم میشه و فقط محدود به نر نیست . اگر با پروت زد و بچه نشد لزوما دلیل بر عقیم بودن نر نیست و باید حالت های مختلف رو تست کنید
با سلام خدمت دوستان.سوالی داشتم از بابک خان ودیگر دوستان.اگر یک فلاور نر رو با ویجا ماده جفت بزنیم احتمال به جود امد کمفا کلاسیک هستش؟چون کمفا از نظر خال ،رنگ،استیل،رنگ چشم خیلی شبیه ویجا هست چون ما تو ایران پرت کینگ کنگ نداریم بتونم در مسیر بدست اوردن کمفا قدم برداریم.باتشکرnaser
معمولا فایده ای نداره و تخم ها خیلی سریع فاسد میشن
در صمن وقتی تخم ریزی تموم بشه تخم های اولیه کاملا فاسد شدند و آخرین تخم ها شاید هنوز امکان بارور شدن رو داشته باشند
فلاورهورن تخم ریزیش بعضی وقتا بیش از نیم ساعت طول میکشه
درضمن احتمال لینکه فلاور نرتون در این شرایط تخم رو بارور کنه بسیار کمه و حتی احتمال اینکه ماده دیگه اجازه نزدیک شدن فلاور نر رو به تخم ها نده هم کم نیست
معمولا نه
کراس بریدینگ اصول داره و بدون هدف جفت زدن چیزی جز بچه ماهی های بی کیفیت به ارمغان نمیاره
اسرار تولید کامفا چشم سفید ، تو شرق آسیاست ولی ویجا 100% توش نقش داره
مصطفی بهتر میتونه تو این زمینه راهنمایی کنه
موفق باشید
رسیدن به یک نژاد خاصه منظورم نژاد های ترکیبی هستش مستلزم هزینه کردن وقت هستش
در این که یکی از اجداد کینگ کامفا ویجا هست شکی نیست
ولی تنها جد کینگ کامفا محسوب نمیشه
کینگ کامفا ها نتیجه ترکیب چند نوع ماهی هیبرید هستند که یکی از ماهی هایی که برای این امر مورد استفاده قرار میگیره ویجا هستش
باید بدونید چه ماهی به چی جفت بزنید و با یک نسل هم به کینگ کامفا نخواهید رسید
یکی از والدین هم این ماهی هستش
با اسم علمی cuban cichlid
ولی همونطور که بابک گفتهکراس بریدینگ اصول داره و یه علم محسوب میشه اونم از نوع مخفی
سلام
واسه من باله و دم ماهی خیلی مهمه چطوری میتونم دم و باله ماهیم بهتر کنم
یه سوال دیگه
من این ماهی رو میخوام بگیرم یه دونه خیلی خوبش هم پیدا کردم اما هیچ اطلاعات خوبی در موردش نیس
میخواستم بدونم ارزش داره؟؟و اینکه چع غذا رنگی باید بخوره
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)