سلا اقا مصطفي تركوندي. واقعاً خسته نباشي. امروز براي اولين بار كل تاپيك رو نگاه كردم. از نظر كميت فوق العاده. كيفيت فوق العاده تر.
سلا اقا مصطفي تركوندي. واقعاً خسته نباشي. امروز براي اولين بار كل تاپيك رو نگاه كردم. از نظر كميت فوق العاده. كيفيت فوق العاده تر.
سلام
اقا مصطفی دست مریزاد ادم روحش زنده میشه اون فلاوری که مرد خیلی خیلی حیف شده خیلی دوسش داشتم
یه سوال فلاوری که بین ماهیات بزرگترین هد رو داره کدام ماهی هستش ؟ امکانش هست معرفی کنی . البته من اماتورم که از هد بزرگ خوشم میاد وگرنه کامفا چش سفید خیلی ماهیه خاصیه و لنگه نداره هیچ جا
ارادتمند
حیف عمر ادم که میگذره اقاسلام
اقا مصطفی دست مریزاد ادم روحش زنده میشه اون فلاوری که مرد خیلی خیلی حیف شده خیلی دوسش داشتم
یه سوال فلاوری که بین ماهیات بزرگترین هد رو داره کدام ماهی هستش ؟ امکانش هست معرفی کنی . البته من اماتورم که از هد بزرگ خوشم میاد وگرنه کامفا چش سفید خیلی ماهیه خاصیه و لنگه نداره هیچ جا
ارادتمند
همون فلاوری که مرد بزرگترین هد رو داشت
اين شكست بزرگ رو به جامعه ي ماهي باز هاي ايران مخصوصاً اقا مصطفي تسليت ميگم.
اقا مصطفیواقعاًفلاور هاتون حرف ندارن خسته نباشید
سلام اقا مصطفي. الان فلاور نداريد ديگه.؟ كلاً فلاور رو ترك كرديد يا دوباره شروع ميكنيد؟؟ ما هستيم تا سري جديد ماهي هاتون رو ببينيم.
راستي كامفا چشم سفيده هم به ديار باقي شتافت؟؟؟
اقا ایولا حیف که شما سبزواریدو ما اصفهان وگرنه برای شاگردی وعرض ادب و خرید یکی دوتا ازاین جیگرا مزاحم میشدم واقعا خسته نباشید
درود بر پدر فلاور ایران
مصطفی جان واقعا فلاورای محشری داری
من که 2 ماهه مشهدو زیرو رو کردم نتونستم 2 آس پیدا کنم، فک کنم آخرش یه صفر باس بیام سبزوار
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.