حسین جان شوریه من پاینه 1.023 ولی با شوری سنج آکوا مدیک از نوع شیشه ای نمیدونم دقتش چطوره ولی کرم لوله ای مگه رو شیشه رشد میکنه
نه کرم لولهای نه حلزون
این بیشتر برای کلسیم بالا که زده
تانک من همینطوری هست
رویه شیشه های من از اینها پر بود اگه با دقت نگاه کنی میبینی یه سر چتر مانند دارن کلسیم تانک من نرمال هستش ام شاید در ائنم دخیل باشه ولی شوری رو با یه شوری سنج مطمعا به دست بیار
فواد جان اینها دقیقاً مثل حلزون هستن اما ثابت
قیافشون از رو به رو مثل کرم لوله ای هستن و بسیار سفت و سخت به شیشه میچسبن و به راحتی جدا نمیشن .
هیچ مشکلی ایجاد نمیکنن ولی واسه از بین بردنشون میتونی اونها رو به تیغه شیشه پاک کن پاک کنی فقط دقت کن که شیشه رو خط خطی نکنی .
جای نگرانی نداره .
ممنون سعید جان خیالم راحت شد که حلزون نیست دلیله به وجد آمدنش چی میتونه باشه چون فکر نکنم شرایط تانکم بد باشهفواد جان اینها دقیقاً مثل حلزون هستن اما ثابت
قیافشون از رو به رو مثل کرم لوله ای هستن و بسیار سفت و سخت به شیشه میچسبن و به راحتی جدا نمیشن .
هیچ مشکلی ایجاد نمیکنن ولی واسه از بین بردنشون میتونی اونها رو به تیغه شیشه پاک کن پاک کنی فقط دقت کن که شیشه رو خط خطی نکنی .
جای نگرانی نداره .
منم ازینا تو تانکم زیاد شده فقط یکی دوتاش رو یه شاخه همرم زده و نمیزاره کامل باز شه نمیدونم چیکارش کنم چون هر کاریش کنم همرمم آسیب میبینه
سلام
من یه راس دلقک خریدم به نظر شما راحت غذا خور میشه؟
اگه روی آک باز باشه بیرون آب میپره؟
به میگو کلینر و دست دراز کار داره یا نه؟
با تشکر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.