چه دلقکی از همه مقاوم تره و خوب غذا میخوره؟
چه دلقکی از همه مقاوم تره و خوب غذا میخوره؟
من سه نوع دلقک داشتم
اسلاریس ، کلارکی ، تومیتو
هر سه شون برای غذا خوردن اذیت نکردند ولی از همه ضعیفتر اسلاریس بود و از همه قویتر تومیتو که با وجود بیماری در تانک تومیتو اصلاً مریض نشد ولی کمی مهاجم هستش و با تومیتو نمیتونی دلقک آروم مثل اسلاریس نگه داری
از نظر من کلارکی به بالا فلس یکی از شرایط خوب بودن ماهی است که بدنمش را در مقابل انگب محافظت می کند اسلاریس مقاوم نیست
کلارکی به بالا منظورم از لحاظ خشن بودن است تنها مزیت اسلاریس این که خیلی ارومه
من مدت های زیادی هست 4 تا اسلاریس دارم بدون هیچ مشکلی . بقیه دلقک های مهاجم نه تنها برای دلقکهای دیگه بلکه برای ماهی های اروم تر هم خطرناکن . بین اکواریومهای حرفه ای سایتهای داخلی و خارجی نگاه کنید میبینید در درصد بالایی از تانکهای ریف اسلاریس و پرکولا دلقک تانک هستند چون امکان گروهی نگه داشتنشون هم هست.
اسلاریس نگه داریش هم دشوار نیست بلکه اگه از اول سالم باشه خیلی هم مقاومه .مشکل مرگ و میر اسلاریس عدم دقت تو خریدشون هست. در ضمن فلس داشتن هم یه ویژگی از خانواده ی ماهی هاست که بین همه ی اعضا مشترکه .یعنی تمام دلقک ها یکسان هستند و در اسلاریس ظرافت بیشتر مانع از تشخیص میشه.
مثلا کل خانواده ی جراحها بدون پولک هستند .
موفق باشید
سلام دوستان
نیتریت من با تست سرا یک هفتست هیچ تفییری نمیکنه و رنگش دومی است (نزدیک به زرد اولی) آبو بردم برا تست صفر بود. نظرتون چیه؟
نیترات و آمونیاک صفر بود . آمونیاک تقریبا صفر . phهم 8.4 . شوری 1.025
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.