انواع متداول خرچنگ در آکواریوم :
منبع :
کتاب اطلس ماهیان آکواریوم آب شیرین
گرداوری و تالیف :
مهدی اعظمی
تایپ و اسکن :
mahdi3000
انواع متداول خرچنگ در آکواریوم :
منبع :
کتاب اطلس ماهیان آکواریوم آب شیرین
گرداوری و تالیف :
مهدی اعظمی
تایپ و اسکن :
mahdi3000
مرسی از اطلاعاتی که گذاشتید خیلی کامل بود.
به نظر من یکی از اینها در اکواریوم اب شیرین جذابیت زیادی به اک می ده من که خودم اک اب شیرین داشتم ازش لذت می بردم.
با تشکر از آقا مهدی که این تاپیک مفید رو راه اندازی کردن
کلا به نظر من موجودات دردسر سازی هسنتد...ماهی های ریز رو که میخورن
گیاها رو که نابود میکنن...من تو تاک پلنتم 2 تا انداختم البته فرق داشت با این عکسی که شما گذاشتید یدونه آبی بود یک دونه قرمز ... تانک گیاهیی 700 لیتری رو این 2 تا نابود کردن همشو شخم زدن
اگرم زیاد باشن هم دیگه رو داغون میکنن اولین کاری هم که میکنن اینه که دست و پای همو میکنند
نکته جالبی هم که در باره لابستر ها وجود داره اینه که اگر دست و پای یکیشون رو بکنید کامل یعنی حتی یدونه هم دست و پا نداشته باشه ، چشم هاشون رو هم با تیغ بزنید و از بیخ ببرید....
در پوست اندازی بعدی هم چشم خواهند داشت(چشم جدید!!!!!!!!!!) و هم دست و پای منظم و کامل
آژیده
به ماهی ها حمله میکنه و نگهداریش با ماهی های گیاه خوار و کوچک جثه توصیه نمیشه
دوستان این لابستری که من عکس اونو گذاشتم برای شمال کشور خودمون هست یکی از بچه ها برام سوغاتی اورد که 2 تا بودن که بزرگ شدن حدود 15 الی 16 سانت میشدن
در مدت نگه داری هیچ مشکلی من با اونا نداشتم بهشون دل مرغ ،غذای اماده کفی میدادم حتی اگه ماهی می مرد انها در کف ترتیبشو می دادن ولی تو این
مدت من ندیدم که به ماهی های دیگه صدمه بزنن.(بعد از حدود یکسال و نیم که داشتم که مردن من اونارو به حالت خشک شده نگه داشتم)
این لابستر های قرمز و ابی که در اکواریوم فروشی ها هست خیلی قلمرو طلب هستن و به نظر من عصاب مصاب هم ندارن ولی این 2 تا که منداشتم از دست غذا
می خوردن .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.