دورد دوست عزیز توی قسم چیدن لایو راک ها شمت چپ تان نسبت به سمت راست خالیه تشکر
دورد دوست عزیز توی قسم چیدن لایو راک ها شمت چپ تان نسبت به سمت راست خالیه تشکر
ممنون
آره اونو که خیلی وقته که بیخیال شدم
تست های سرا رو هم باید بیخیال بشم
چون یه مقدار از آب تانک رو در زمان خرید لایوراک پیش آقای مرادی بردم و ایشون با تست api برام تست زدن و NO2 روی نیم بود،
در صوریتکه من خودم با سرا تست میزدم NO2 رو روی 5 نشون میداد
کلا اول کاری زیاد ضرر کردم
خرید تست های سرا،واترپمپ و اسکیمر چینی و....
سلام:
تبریک میگم به خاطر تانکتون.مشخص هست که از ابتدا با مشورت و به صورت اصولی پیاده سازی شده و بخش مهمی از راه رو به درستی طی کردید.البته در خرید تست و برخی تجهیزات بهتر بود بیشتر هزینه میکردید و سراغ جنسهای نامرغوب نمیرفتید اما ان شا الله تجربه باشه برای اینده.
در مورد تانک به نظرم یه بکگراند مناسب به رنگ مشکی یا ابی هم اضافه کنید در زیبایی اکواریوم موثر هست. در مورد سیستم نورتون هم باید توجه داشته باشید عمر مفید این مهتابی ها کوتاه هست و پس از مدت معین که فکر کنم بین 9 تا 12 ماه باشه بایدتعویض بشن .
اگر همینطور اصولی به اضافه کردن ماهی و ریف هم بپردازید از اکواریومهای دیدنی سایت خواهد شد.
شاد و موفق باشید
سلام دوست عزیز
مبارک باشه و انشالله آبش همیشه برات بچرخه
لایو راکها سعی میکردی بزرگها رو پایین تر و جلوتر میذاشتی و هرچه بالاتر میومدی کوچکترها رو ، در هنگام چیدن باید حفره هایی رو باز بزاری برای غایم شدن ماهیها
شما میتونی از تانک آقا مهدی الگو برداری http://www.parsipet.ir/thread7353.html
خونه اول سامپ رو سعی کن از پد بیشتری استفاده کنی و به نظر من مدیاهات زیادن برای این حجم تانک
اون شوری سنج ریزون رو هم با یک شوری سنج خوب که دوستان دارن کالیبره کن تا بدونی چقدر خطا میزنه مال من 4 تا خطا میزنه!!
سلام فرشاد جان...
سیستم خوبی جمع کردی انشالله هرچه زودتر پر از ریف و ماهی بشه...
اگه میخوای ریف اضافه کنی باید سیستم نور رو ارتقاء بدی.
پشت تانک رو هم از این برجسبهای ابی یا مشکی بچسبون چون نور از پنجره به تانک میخوره و باعث ایجاد دیاتوم میشه...
دیدم که لوله داخل اور فلو زانو خورده که از ایجاد صدا جلوگیری کنه..معمولا در اون قسمت زانو سه راهی وجود داره که یکی به زانو میخوره و یکی به سمت بالا میره که روش بازه ، نمیدونم برای شما اون قسمت بالای باز هستش یا نه؟ باید یه فکری برای اون بکنی چون ممکنه بعضی وقتها موقع قطع و وصل برق اب از قسمت زانوی مکش نشه و اب داخل اورفلو و در نتیجه تانک سر بره... (مشابه بلایی که سر من امد)
معمولا اگه تو فرومهای خارجی دیده باشین در کنار این خروجی که زانو خورده یه خروجی مستقیم با چند سانت ارتفاع بیشتر قرار میدن برای مواقع ضروری...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
مبارکه فرشاد جان امیدوارم کناره تانکت همیشه یالم ویر حال باشی الان زانوی که در اورفلو گذاشتی کاملا" صداشو قطع کرده ؟
ولی سنگهات فکر کنم که درجه 1 نیست چون معلوم تخلخل کم دارند
سلام خوبه خوب داری پیش میری
فقط باید عجله نکنی تو اضافه کردن ماهی
باید حوصله به خرج بدی
کلا تو خرید لوازم عجله کردی
اینشالا که ماهی گرفتن مثل لوازم گرفتن عجله ای و
یک دفعی نشه
تا 7ماه اول به نظر من طرف ریف نرو
اول ماهی اضافه کن
بعد که اب تانک جا افتاد برو طرف ریف
فرشاد جان خیلی عالی شده.راجع به ضرر هم اصلا بهش فکر نکن علائق همینه دیگه ،یکی چوب اسکیش میشکنه ، یکی قلابش میوفته تو آب،یکی سیستم پخش ماشینش رو دزد میزنه و....عوضش اسکیمر و پمپ خوبی از مصطفی جان گرفتی .فقط کاشکی جای تانک رو عوض میکردی ، جلوی پنجره هم مشکل نور خورشید رو داری ، هم سخت بودن کنترل دما تو تابستان و زمستان و هم نور خونه رو کم میکنه.بنظر من اگه میشد منتقلش کنی به یک کنج بهتر بود البته ببخشید اظهار نظر کردم این موضوع شخصیه![]()
ممنون
آره صدا کامل قطع شده
راستش من چند تا رفتم و لایوراک هاش اصلا کیفیت نداشت
این هارو من از آقای مرادی کیلویی 7 تومن گرفتم(هم تصفیه شده هستن،هم بنفش،بوی بد نمیدن،وزنشون هم نسبت به حجمشون کمه)
اینم بگم 12 ساعت بعد از اضافه شدن تست نیتریت که زدم،نیتریتم کم شده بود،در صورتیکه انتظار داشتم بیشتر شده باشه
به خاطر این ها فکر کنم لایوراک خوبی باشن
خیلی هم سوراخ سمبه واسه ماهی ها هست،تو عکس ها معلوم نیست
اما خیلی بهتر میشد چیدشون،اما دیگه حسش نبود(کثیف کاری زیاد داره)
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)