باسلام
آقا مباركت باشه و اميدوارم لحظات خوشي رو دركنار همديگه سپري كنيد...
مصطفي جان منم از وجود اين تاپيك بي اطلاع بودم تا اينكه شما پست جديد زدي...
نگهداري از پرنده خوبه ولي منم با شما موافقم كه هيچ چيز جاي ماهي و ماهي بازي رو نميگره(علي الخصوص فلاورهاي زيبايي كه شما داري و حتي ما هم بهشون افتخار ميكينم)...
درآخر هم اميدوارم هرچه زودتر كاكادو سينه سرخ رو بخري و ما روهم از ديدن عكسهاش محروم نكني...
باتشكر farhad-2007
این تازه از والدینش جدا شده
20 یا 22 روزش اگه اشتباه نکنم
غذا هم تو این یک روزی که پیش منه سرلاک میدم که ظاهرا دیگه باید یه برنامه غذایی طبق دستور نفیسه خانم براش بچینم
چون دیر از والدینش جدا شده توسط والدین کتک خورد و پر هاش کنده شده پرهاش که صاف بشه حتما عکس میزارم
مرسی اقا فرهاد که اینجا سر زدیدباسلام
آقا مباركت باشه و اميدوارم لحظات خوشي رو دركنار همديگه سپري كنيد...
مصطفي جان منم از وجود اين تاپيك بي اطلاع بودم تا اينكه شما پست جديد زدي...
نگهداري از پرنده خوبه ولي منم با شما موافقم كه هيچ چيز جاي ماهي و ماهي بازي رو نميگره(علي الخصوص فلاورهاي زيبايي كه شما داري و حتي ما هم بهشون افتخار ميكينم)...
درآخر هم اميدوارم هرچه زودتر كاكادو سينه سرخ رو بخري و ما روهم از ديدن عكسهاش محروم نكني...
باتشكر farhad-2007
این تاپیک برای خیلی وققت پیشه
شما همیشه به بنده لطف داشتید
در بحث فلاور بازی کسانیکه من رو میشناسند میدونند که پیش شما جواب درس پس میدم
به امید روزیکه بتونم کاکادو سینه سرخ بخرم
ایشالا که سالها برات موندگار باشه ولی این پرنده قطعا بالای چهل روزشه و دلیل خواستن عکس هم برای دیدن کامل قسمت های خالی از پر بدنش بود.این قسمت هارو پدرو مادر نمیتونن کنده باشن.پدرو مادر پرهای قسمت سر و یا بین دو بال رو میکنن و حتی خالی از پر میکنن ولی اینطور که از تصویر مشخصه علاوه بر زیر سینه روی بالها هم نقاط خالی از پر هست و در قسمت هایی کرک دیده میشه که بهتره به یک دامپزشک نشون بدید حیفه پرنده به این زیبایی.ایام به کامتون باشه
ایشالا که سالها برات موندگار باشه ولی این پرنده قطعا بالای چهل روزشه و دلیل خواستن عکس هم برای دیدن کامل قسمت های خالی از پر بدنش بود.این قسمت هارو پدرو مادر نمیتونن کنده باشن.پدرو مادر پرهای قسمت سر و یا بین دو بال رو میکنن و حتی خالی از پر میکنن ولی اینطور که از تصویر مشخصه علاوه بر زیر سینه روی بالها هم نقاط خالی از پر هست و در قسمت هایی کرک دیده میشه که بهتره به یک دامپزشک نشون بدید حیفه پرنده به این زیبایی.ایام به کامتون باشه
مرسی از توجه تون
راستش واسه این گفتم 20 یا 22 رورش که نزدیک 3 هفته قبل که بنده رفته بدم به سالن تکثیر یکی از دوستام این جوجه به همراه یک جوجه دیگه دورزه بود که از تخم بیرون اومده بودن. همون شب یک قناری رسمی بلند از بین جوجه هاش جدا کردم دیشب که رفتم قناری رو بیارم دیدم اینا اومدن تو قفس . مادر اینا دوباره اماده تخم گذاری بود که این جوجه ها که میرفتن تو لانه مادرشون اینا رو میزد . با صحبت هایی که شد بی خیال قناری شدم و این جوجه رو برداشتم البته هیچ پولی هم بابت این جوجه پرداخت نکردم . ومطمئن که سنش همین حدود
اینم عکس هایی که خواسته بودید
![]()
شما قطع به یقین بدون این جوجه بالای چهل روزس و هیچ شکی نکن در مورد سنش.اندازه ی بدن و رشد پرها کاملا گویای این هست که این جوجه 23 روزش نیست.از طرفی اگر با سرنگ تغذیه شده از سرلاک مخصوص استفاده نشده و فقر مواد معدنی اینطور پرهارو آشفته و نا منظم کرده و در بعضی از جاها اصلا رشدی نکرده.مرسی از توجه تون
راستش واسه این گفتم 20 یا 22 رورش که نزدیک 3 هفته قبل که بنده رفته بدم به سالن تکثیر یکی از دوستام این جوجه به همراه یک جوجه دیگه دورزه بود که از تخم بیرون اومده بودن. همون شب یک قناری رسمی بلند از بین جوجه هاش جدا کردم دیشب که رفتم قناری رو بیارم دیدم اینا اومدن تو قفس . مادر اینا دوباره اماده تخم گذاری بود که این جوجه ها که میرفتن تو لانه مادرشون اینا رو میزد . با صحبت هایی که شد بی خیال قناری شدم و این جوجه رو برداشتم البته هیچ پولی هم بابت این جوجه پرداخت نکردم . ومطمئن که سنش همین حدود
اینم عکس هایی که خواسته بودید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.