عکسها باز نمیشه ...!!!!!
عکسها باز نمیشه ...!!!!!
سلام دوست عزیز
من فکر میکنم موقع تمییز کردن صفحه شده باشه و باید تمییز شه
علی آقا مصرف برق رفریجوم شما چقدر هستش؟
سلام
من ATS ندارم ولی تو همین تایپیک خوندم هر وقت جلبکها قهوه ای بشه باید صفحه رو تمییز کرد و همیشه باید جلبک سبز باشه
سلام دوست عزیز
اگه با دوست گرامی ali1364 بودی که ایشون ATSدارن و اگر با من بودید تو قسمت نور مخصوص رف جوابتون رو گذاشتم
فرمایش شما متین است اما جلبکهای که تو عکس میبینید جلبکهای سبز هستش ، جلبکهای قهوه ای یا همون دیاتوم بافت منسجم و پایداری ندارن و به راحتی از روی صفحه پاک میشه و با کوچکترین لمس کردنی بافتش از هم متلاشی میشه ولی این جلبکی که داخل ats من ایجاد شده مثل خزه میمونه و بعضعی قسمتها شکلی همانند گیاه داره که فقط ساقه نداره و کاملا منسجم هستن که به روی صفحه چسبیده...
ats تو کنترل نیترات و فسفات موثر بوده؟فرمایش شما متین است اما جلبکهای که تو عکس میبینید جلبکهای سبز هستش ، جلبکهای قهوه ای یا همون دیاتوم بافت منسجم و پایداری ندارن و به راحتی از روی صفحه پاک میشه و با کوچکترین لمس کردنی بافتش از هم متلاشی میشه ولی این جلبکی که داخل ats من ایجاد شده مثل خزه میمونه و بعضعی قسمتها شکلی همانند گیاه داره که فقط ساقه نداره و کاملا منسجم هستن که به روی صفحه چسبیده...
الآن نیرات و فسفات چنده؟
صفحه رو هر چند وقت تمییز میکنی؟
اونوقت چند ساعت در شبانه روز روشن هستش؟
اگه 24 ساعت باشه که نمیصرفه اینجوری 100 وات 24 ساعت در ماه میشه 72 کیلو وات که در حدود 20 هزار تومن در ماه میشه. بنظر روش بصرفه ای نیستش.
دوستان ، میشه کاری کرد که واتر پمپ رو حذفش کرد
ATS رو روی سامپ سوار کنیم و ورودی آب به سامپ رو وارد ATS کنیم بعد خروجیشو بزاریم خونه اول سامپ که آب از پدها رد بشه
من لوله برگشت آب رو دو تا شیر اضافه گذاشتم برای پیش بینی این چنین کاری ،که الآن یکیشو یو وی وصل کردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.