دوست عزیز شما تاپیک مربوط به ویروس طاعون یا پلیگ دیسکس و سیاه شدن دیسکس(Discus Plague-Black Disease) مطالعه کردین ؟
اگر طاعون نیست لطفا عکس بزارین
دوست عزیز شما تاپیک مربوط به ویروس طاعون یا پلیگ دیسکس و سیاه شدن دیسکس(Discus Plague-Black Disease) مطالعه کردین ؟
اگر طاعون نیست لطفا عکس بزارین
سلام
تو تانک گیاهی این مشکلات برای دیسکس اجتناب ناپذیره.اولین اصل نگهداری از ماهی دیسکس عدم وجود یک پناهگاه برای این ماهیست.
ذات و خصلت خجالتی بودن ماهی دیسکس سبب میشه همیشه در اولین پناهگاه پنهان بشه.اگر همین پناه گاه رو ازش بگیرید طبق غریزه تابع جمع و سایر دیسکس ها خواهد بود.در ضمن احتمال وجود بیماری و ... هم میتونه وجود داشته باشه ولی مسلما حاد نیست.
هر 2 نژادی هم که ذکر کردید جزو دیسکس هایی هستند که زمینه تیره دارند و ترشح موکوس روی سطح پوستشون بسیار زیاده بنا بر این اگر علائم انگل پوستی مشاهده میکنید حتما اقدام به درمان کلیه ماهی ها کنید
اگر در اوج تیرگی رنگ پوست دیسکس های شما ، از زاویه لکه ها و یا حتی هاله بسیار کمرنگ و سفید مشاهده میشه ، میتونه نشانه وجود انگل پوستی باشه.دانه های سیفد ریز حتی 1 یا 2 عدد و ... هم به همین شکل
اگر میتونستید دما رو تا 32 بالا ببرید احتمالا مشکل در جا بر طرف میشد
بازم تکرار میکنم جای پنهان شدن و پناهگاه نباید در اختیار ماهی دیسکس قرار بدید
جای جدیدشون کوچک و براشون استرس زاست.20 روز اگر غذا نخورن 100% ضعیف میشن
لزومی نداره تا طی شدن سیکل صبر کنید.ماه ها رو به تانک اصلی بر گردونید و در این مدت یک روز در میان 40% آب رو با آب بدون کلر و همدما تعویض کنید.سیکل همزمان با وجود ماهی ها طی میشه.همین تعویض آب سبب خارج شدن آمونیاک و آمونیوم(در صورت اسیدی بودن آب) و در مراحل بعدی نیتریت از تانک شما میشه و اجازه نمیده سطح این سموم به حدی برسه که برای ماهی مضر باشه.
موفق باشید
آژیده
باسلام
لطفا دوز مصرف داروی omnpure sera رو بفرمائید واینکه چه تعداد روز باید دوره رو ادامه داد
باتشکر
درود به دوستان خوبم
بچه ها یه سوال داشتم چرا دیسکسی که هیچ خال مشکی روی بدنش نداره و در عرض فقط 2 ماه 4 تا از دیسکس هام خال های ریز مشکی زدن ؟
در تانک گیاهی هستن !
آب هم کاملا از دستگاه rO
آیا میشه کاری کرد که این خال ها کمتر بشه یا اینکه برای دیسکس های بعدی که در آینده به تانک اضافه میکنم انجام بدم که دیگه شاهد این خال ها نباشم ؟
با تشکر از دوستان
داود
سلام . بحث خالهای سیاه روی برخی نِاد های دیسکس که معمولا در پیژن ها بیشتر از بقیه دیده میشه به عوامل مختلفی بستگی داره . بیشتر از همه مربوط به نژاد دیسکس هست . سختی آب - استرس - شروع بیماری می تونه مقدار این خالها رو زیاد کنه . در برخی نژاد ها کیفیت خوب آب میتونه مقداری از این خالها رو کم کنه ولی از بین نمی رن .
سلام دوستان خوب برای تانک دیسکس ایا استفاده از اب ro خوب هست ؟
منظورم اینه که کل اب رو از اب ro پر کنیم و برای سیفون هم از همین آب استفاده کنیم
سلام
دوست عزیز با این فاکتور هایی که دوستمون گفتند فقط میشه تعداد خال ها رو کم و زیاد کرد وگرنه اصلا راهی نداره که خال ها رو از بین ببری و این خال ها مربوط به نژاد ماهی هست که بازم اینها مربوط به پایین بوردن گرید ماهی میشه
به نظر من اگه از آب تازه استفاده کنی خیلی بهتره هیچی مث اب تازه برای ماهی خوب نیست
سلام دوستان گرامی من یکی از انجل هام که تو تانک دیسکس هست کلا 2 تا باله های خرده شده و از بین رفته اول فکر می کردم که انگل هست بخاطر همین از مترونیدازول تو تانک قرنطینه استفاده کردم و ماهی رو داخل تانک قرنطینه بردم اما هیچ تاثیری نداشته و ماهی هنوز به بغل روی او هست اما الان احساس می کنم که شکمش ورم خیلی بدی داره یکی از بهترین انجل هام هم هست لطفا رهنمایی کنین چی کار کنم بهتر شه؟
دوره ی 7 روزه مترونیدازول 5 روزش گذشته اما هیچ تغییری احساس نکردم.گ
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)