با سلام خدمت همه اساتید و دوستان گرام
دوستان یه جفت عروس خریدم 1 ماه پیش فقط یه بار جفتگیری کرده بود تو مغازه فروشنده و فیلم گرفت و نشون من داد ثابت کنه جفت هست منم خریدم اوردم خونه
تو خونه ما یه بار جفتگیری کرد و بعد دیگه ماده اجازه نداد و نر هم خیلی مست بود و تمامی پرهای گردن و کمر عروس رو کند که خون راه افتاد و من جدا کردم بعد از 10 روز دوباره پیش هم انداختمشون تا الان 4-5 بار جفتگیری کردن اما خبری از تخم نیست...
نمیدونم ایا ماده تو لک هست که تخم نمیزاره یا سنش کم هست که بعید میدونم چون همه گفتن 2 سال رو سن داره و جوون هست
سری قبلی هم عروس داشتم که تو لک بیش از 10 بار جفتگیری کرده و تخم نزاشته و بعد که پرهای جدید در اورد با اولین جفتگیری تخم گذاشت....
ایا این هم به همین صورت هست ؟ باید صبر کنم پر ریزی کنه عروس ماده یا خیر ؟ ضمن اینکه عروس ماده دمش اشفته هست...
یه سوال دیگه هم دارم اگر نرم عقیم باشه ایا هرچقدر جفتگیری کنه بی فایده هست یعنی منی ازش خارج نمیشه یا نه خار میشه و ماده تخم هم میزاره و تخم ها بدون نطفه هست ؟
ممنون میشم برام توضیح بدید
عکس از نر و ماده :
![]()
دوست عزیزم اولا که از نوع سوالاتی که میکنید و جواب هایی که در راستای سوالاتتون با علامت سوال به صورت سوال نمایش میدید مشخصه که اطلاعات دارید و خودتون جواب سوالتون رو میدونید.. من نمی دنم با چه هدفی اینجا پست میزنید اما میدونم که دقیقا همین پست رو کپی پیست کرده در انجمن دیگه ای گذاشتید و جواب هم گرفتید..
به احترام سوالتون و جواب دوست خوبم aheidari24 من هم نظرم رو عرض میکنم.. من هم با ایشان و دیگر دوستانی که تو اون انجمن جوابتون رو دادن هم عقیده ام.. پرنده ماده شما کم سن و ساله و این طیبعیه که هم از بالغ نبودن و هم از بی تجربگی به پرنده نرتون راه نده..
شکیبا پیشه کنید..
ویرایش توسط sepideh : 20th September 2012 در ساعت 12:46 AM
آیدین محترم !!!!
بنده تو انجمن های خودرو هم فعالیت دارم سوالی که تو اون انجمن میپرسم انجمن دیگه هم میپرسم !
دوست محترم من نرفتم تو تاپیک دیگه تو این سایت مطرح کنم که برادر من ! رفتک تو انجمن دیگه... و این 2 هیچ ربطی به هم نداره
امیدوارم متوجه شده باشید !
مشکلی بود پیغام خصوصی بدید اعلام عمومی لازم نیست دوست محترم !
فکر نمیکنم به شما گفته باشم مشکلی هست ،.عرض کردم که از گفته هاتون مشخصه که جواب سوالتون رو قبل از مطرح کردن به قاطعیت میدونین،، به هر حال من هم تو خبلی انجمن ها فعالیت دارم اما وقتی سوالی برام پیش میاد و جوابش رو میگیرم باز جای دیگه تکرارش نمی کنم....
به هر حال باز هم با ابنکه میدونستم جوابتون رو قبلا گرفتین از روی وظیفه نظرم رو خدمتتون عرض کردم.
قصد از این انتقاد نه ایجاد مشکل بود نه توهین به شخص جناب عالی ، بلکه نقدی بود به نوع نوشنارتون در اون پست و جلوگیری از ترویج اون توسط شما و دیگر دوستان..
دوست محترم من تو 3 انجمن طوطی سانان به طور هم زمان این سوال رو پرسیدم
شما که تو خیلی از انجمن ها کار میکنید لطفا به ساعت ارسال پست ها دقت کنید
موفق باشید
ویرایش توسط sara_tokli : 20th September 2012 در ساعت 12:55 AM
دوستان اگه لطف کنید بحث همین جا تموم بشه
پست های در این مورد هم اگر مفید نباشن پاک میشه
ممنونم آقای عامری از دقتتون
با سلام من نرم از اون موقعی که روی تخم ها خوابیده خیلی لاغر شده و غذا کم میخوره چیکارش کنم بهش چی بدم از صبح حدود 9-10 روی خم ها میشینه تا شب ساعت 11 ممنون میشم راهنماییم کنید
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)