سلام.
خیلی نازه ماشالله...خدا حفظش کنه براتون...خودش تو اون کاسه آب تنی میکنه؟![]()
سلام.
خیلی نازه ماشالله...خدا حفظش کنه براتون...خودش تو اون کاسه آب تنی میکنه؟![]()
سلام
مرسی عزیزم تقصیر من بود تنبلی میکردم وگرنه دخترم خیلی از عکس گرفتن خوشش میاد گفتم دیگه بهت قول دادم بد قول نشمایشالا بزودی جوجو ی خوشگلت اتاق دار بشه عوضش جوجو یه مامان گلی مثل شمارو داره
تازه اتاق دار شدنم دردسر داره اگه قبلا نسبت به اسباب بازی و قفسش حس مالکیت داشت الان به اتاق و وسائل اتاقم همون حسو داره خودت حسابشو بکن دیگه فکر نمیکنم لازم باشه توضیح بدم
سلام
ممنون که نظر دادین خدا حنایی جون شمارو هم براتون نگه داره
بله اون کاسه مخصوص آبتنیشه اولی که میشینه سردی وگرمی آبو تست میکنه از آب گرم خوشش نمیاد بعد یه پاشو میذاره ببینه عمقش مناسبه یه موقع غرق نشهاگر موارد ایمنی رعایت شده باشه شروع میکنه انقدر آب بازی میکنه که هروقت از حمام میاد 2 ساعت چرت میزنه کلا عاشق آب بازیه
ba salam khedmate hame dostan,man taze ozve in sayt shodam totyaro khyli dos daram,mikham y kasko bgiram,age mishe rahnamaiim konin,meci,,
اوهوم .چه خوب.میشه لطفا بگین چطوری یادش دادین که خودش آب تنی کنه؟سلام
ممنون که نظر دادین خدا حنایی جون شمارو هم براتون نگه داره
بله اون کاسه مخصوص آبتنیشه اولی که میشینه سردی وگرمی آبو تست میکنه از آب گرم خوشش نمیاد بعد یه پاشو میذاره ببینه عمقش مناسبه یه موقع غرق نشهاگر موارد ایمنی رعایت شده باشه شروع میکنه انقدر آب بازی میکنه که هروقت از حمام میاد 2 ساعت چرت میزنه کلا عاشق آب بازیه
این حنا که هرچی آب بزاری جلوش اصلا فایده نداره نداره که نداره حتما باید یکی اونجا باشه و خانمو حمام کنه
بعد که اومد بیرون از حمام میگه بریم آب بازی و میره سراغ ظرف ابش و آب بازی میکنه!!!![]()
خیلی خوبه که حداقل به اتاقش حس مالکیت داشته باشهسلام
مرسی عزیزم تقصیر من بود تنبلی میکردم وگرنه دخترم خیلی از عکس گرفتن خوشش میاد گفتم دیگه بهت قول دادم بد قول نشمایشالا بزودی جوجو ی خوشگلت اتاق دار بشه عوضش جوجو یه مامان گلی مثل شمارو داره
تازه اتاق دار شدنم دردسر داره اگه قبلا نسبت به اسباب بازی و قفسش حس مالکیت داشت الان به اتاق و وسائل اتاقم همون حسو داره خودت حسابشو بکن دیگه فکر نمیکنم لازم باشه توضیح بدمآخه الان تو اتاق من همه چی غیر از پنکه مال خودشه و هیچکی حق نداره بهشون دست بزنه . البته به جز من
سوالتون رو تو بخش پرسش و پاسخ درباره طوطی ها بپرسید و فارسی تایپ کنید .
سلام
آبتنی کردنو من یادش ندادم یه بار که داشتم آب آکواریومو عوض میکردم دیدم اومده نشسته لب ظرف آب داره خودشو میشوره خیلی عجیب بود چون دختر من فوق العاده ترسو هست اون ظرف خیلی بزرگ بود نمیدونم چجوری ازش نترسیده بود اونطوری بود که فهمیدم از آب بازی خوشش میاد تا میگم بریم حموم بال بال میزنه میگه بدو برو
شما حنایی رو چجوری حمام میکنید؟ خوب منم وقتی کاسه اب براش میذارم تو حمام حتما باید خودم باشم وگرنه امکان نداره خودشو بشوره اون موقع هم که مشغوله من خودم با این اسپری پمپیا که مخصوص سم پاشیه پشتشو میشورم
اوهوم.چه خوب.
من حنایی رو میبرم حمام میشینه رو صندلی خودش منم دوش میگیرم روش.
کاسه پر از اب گذاشتم جلوش ولی هیچ فایده ای نداشته....شایدم تنبلی کردم و مدت بیشتری باید کاسه رو میزاشتم تا یاد بگیره![]()
طوطی نازی داری صبا جون تبریک میگم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.