خیلی ممنون بابت راهنمایهاتون...
میگوهای اقا مصطفی گویا برای یکی از دوستانشون بود که متاسفانه از فروشش منصرف شده بودن...در غیر این صورت حتما همونارو میخریدم. اگه نواب هم 25 بده خوبه میرم از همونجا میخرم.
خیلی ممنون بابت راهنمایهاتون...
میگوهای اقا مصطفی گویا برای یکی از دوستانشون بود که متاسفانه از فروشش منصرف شده بودن...در غیر این صورت حتما همونارو میخریدم. اگه نواب هم 25 بده خوبه میرم از همونجا میخرم.
سلام خدمت دوستان گرامی
بعد از اینکه این سایت رو مطالعه کردم بلخره تصمیم گرقتم که اکواریم اب شیرینم رو به شور طبدیل کنم.امروز رفتم ماهیران تو خیابون مرتضوی و یک سری چزا به قیمت زیر خریدم اساتید لطفا راهنمایی کنید که گرون بهم دادن یا نه؟
اسکیمر.ماکرو مدل a-125 قیمت 250 هزار تومن(با توجه به اکواریم من مناسبه؟)
uv ساخت شرکت atman نه وات
حجم تانک من 308 لیتر هستش و حجم سامپ من 100 لیتر
یه سوال من سامپ رو خودم درست کردم چند بار نشلی داشت کلی چشب کاری کردم اشکالی نداره؟
سامپتون که مسلما قابل اعتماد نیست و تصور این موضوع که 3 ماه دیگه و در حالی که تانک شما پر از ریف و ماهی سامپ دوباره نشطی داشته باشه کافی تا این ریسک رو نکنید
در ضمن پیشنهاد میکنم قبل از خرید تجهیزات با دوستان آب شور مطرح کنید تا راهنماییتون کنن و بهترین محصول رو خریداری کنید
موفق باشید
نظر شخصی من .بودن یوی ضروری نیست یا نباشه مشکلی ایجاد نمیشه اگه میتونی ببر پس بده یه چیز دیگه بگیر بجاش.برای خرید تجهیزات بیشترین پول رو واسه واتر پمپ نور و لایوراک خرج کن و از جنس مرغوب تهیه کن .سامپ روهم جداکن بده یکی که این کاره است بچسبونه تا بقول اقای اژیده 3ماه بعددچار مشکل نشی
سایز اکواریوم رو هم بگیدبهتره
سلام به همه
اوشن نیتروشن فرمول 1و2 هر کدوم 18000T آلکالاین 250 ml برایت ول 18000T از آکواریم شهر خرید کردم.
جراح دم زرد بزرگ 68000T از اراک خرید کردم
سلام
امروز دیدم متال 20000k ترکیده لعنتی مال دایمکس بود. درست موقعی که میخوام چند تا ریف اضاف کنم
کسی قیمتی از متال 14000k داره؟
دیروز ماهیران توباستریا کوچیک آورده بود میداد 60 تومن رنگ زردش واقعا بی نظیر بود.اکوا مارین هم پرکولا داشت تکثیری میداد 60 تومن
سلام دوستان
واتر پمپ 3500 اروپایی کسی سراغ نداره ؟
تو مشهد بهترین واتر پمپی که بهت میدن دایمکس هستش که از 2500 هم بیشتر نداره
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)