سلام من دمای اتاقشون را 28 درجه رسوندم ایا حالا نتیجه می گیرم و نشانه های امادگی را دیدم دارن و بهشون رسیدگی دارم می کنم الان چند درصد وجود داره نتیجه بگیرم.
با تشکر
عزیز والا چوب الان 2 تا تو قفس هست یکی قسمت بالای قفس یکی هم قفس پایین قفس رو به رو ظرف دون خوری....
سوال دیگه هم دارم
بنده یه جفت عروس خریدم که مولد نیست تازه جفت شده بودن من فیلم جفتگیری رو تو گوشی فروشنده دیدم خریدم 270 ت عروس ها رو بعد اومدم خونه یه دفعه یکی بهم گفت باز جفتگیری کردن بعد ماده اجازه جفتگیری نمیداد عروس نر هم پرهای پشت سر و گردن و بالای چشم و کمر عروس ماده رو میکند به طوری که ماده از ناحیه کمر خونریزی کرد یه بالش مثل اینکه رگ خونی توش بوده..... من جدا کردم عروس نر و ماده رو اما رو به رو هم تو 2 قفس جدا هستند نمیدونم کی باید دوباره بندازمشون تو یه قفس میشه کمک کنید ؟این عکس عروس ماده ام هست
![]()
سلام.پرنده ی ماده ی خوبی دارید و سنی هم حدود دو سال داره.سری قبل هم خدمتت عرض کردم یک سری پرنده ها ذاتا عصبی هستن و کاری نمیشه کرد و به نظرم بعد سه هفته بندازشون پیش هم و اگر دیدی بازم شروع به کندن پرهای ماده کرد عوضش کن.به اون یکی نر هم یک بار دیگه فرصت تخم گذاری بده و اگر دیدی بازم تخم ها نطفه نداشت نر رو عوض کن.صدای پرنده ها داخل پرنده فروشی خیلی از پرنده های ناآماده رو برای جفت گیری تحریک میکنه و موقتی آماده ی جفت گیری میشن ولی بدن در حالت کلی آمادگی تخم گذاری و جفت گیری نداره و به همین خاطر وقتی خونه میبرید و تک میشن دیگه تمایلی به جفت گیری ندارن.
سلام می خواستم بدونم علائم امادگی عروس هلندی چیه!!!!
ایا باد کردن عروس ماده هم هست!!
دوست عزیز باد کردن عروس میتونه از سرما هم باشه من مادم وقتی اماده تخم گذاری میشه خمار میشه و بی حوصله و از اونجایی که پر های پشت در اومده باد میکنه و بززرک میشه تا اساید چی بگن
عروس ماده بنده هم 2-3 روزی هست پف میکنه و انگار چرت میزنه گاهی اوقات... در روز 2-3 بار از رو مستی اواز میخونه با صدای ریز عروس نر فکر کنم باید تو لک باشه چون 3-4 تا پر بیشتر برای دمش باق نمونده همش ریخته اما پرهای بال هش شاه پرهاش خیلی بلند شده....
امروز صبح هم که عروس نر زحمت کشیده در رو باز کرده رفتم دیدم بله عروس ماده رو زمین و عروس نر هم رو قفس اون عروس نر ... تو یک دقیقه اینقدر جیغ کشیدن گفتم خدایا چی شده بعد دیدم بله.... خوبه بازم پنجره باز هست فرار نمیکنه این بار 3 بود....
لونه عروس رو 2 روزی هست دربشو پوشوندم نتونن برن تو لونه عروس ها اماده بشن...پیشنهاد شما چیه ؟
کل علائم تخم گذاری چیه یا همون امادگی
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)