منم یه دونه دارم 3ماه رفته تویه سنگ بیرون نیومده واقعا حیف پول چون اصا دیده نمیشه
زنده باشی محمد جان شما لطف داری داداش .
اگه شاخکهاش تکون میخوره که آره دیگه زندس .
معمولاً موجودات فیلتر فیدر زیاد جنب و جوش ندارن و در معرض جریان آب خودشونو قرار میدن و از آب استفاده میکنن .
سلام دوستان
در نهایت 2 تا هرمیت پا آبی از آیوا گرفتم میگفت 24000 ت ولی من بهش 18000ت دادم بازم میدونم گرون حساب کرد اگر کسی هرمیت ارزون پیدا کرد لطفا خبر بده
این دوتا هرمیت الان از صخره هام بالا رفتن و کل مسیرشون جلبک قرمزش پاک کردن . وظیفشون همینه یا بجای هرمیت یچیز دیگه بهم داده؟؟؟؟؟؟
سلامسلام دوستان
در نهایت 2 تا هرمیت پا آبی از آیوا گرفتم میگفت 24000 ت ولی من بهش 18000ت دادم بازم میدونم گرون حساب کرد اگر کسی هرمیت ارزون پیدا کرد لطفا خبر بده
این دوتا هرمیت الان از صخره هام بالا رفتن و کل مسیرشون جلبک قرمزش پاک کردن . وظیفشون همینه یا بجای هرمیت یچیز دیگه بهم داده؟؟؟؟؟؟
مبارکه
هرهمیت ها معمولا به خوردن جلبک های روی لایو راک هم علاقه نشون می دن
ازشون عکس هم بزارید هرمیت های پا آبی ابزیان بسیار زیبایی هستن فقط چون هرمیت ها تون بیشتر از یه دونس براشون صدف ( منظورم همون خونه حلزونه ) اضافی بزارید چون تنها چیزیه که هرمیتا سرش دعوا می کنن
سلام دوستان
من دو تا هرمیت قرمز خریده بودم ، یکیش به سخره نوردی خیلی علاقه داشت و روزی دو سه بار میرفت یه جای خاص مینشت
یه روز دیدم این هرمیت کشته شده و روی سنگها افتاده و یه خرچنگ سیاه تو صدفشه
من نفهمیدم این هرمیت سیاه از کجا اومد و این یکی رو ناکار کرد و چون ترسیدم به اون یکی دیگه رو هم از بین ببره گرفتمش و با آب شیرین از بین برمش و از صدف درش آوردم ، از این خرچنگهای معمولی نبود و عین همون هرمیت قرمز بود ولی رنگش سیاه بود![]()
سلام دوستان
غذا خور کردن جراح دم زرد راحته ?
میشه ازش نگهداری کرد یا سخته ?
سلام یه سوال واسه یکی از دوستام می خوام بپرسم
آیا پیکاسو و آنجل فلیم رو میشه با ریف نگه داشت ؟
ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.