پس شارک ها رو در میارم تا مشکلی پیش نیاد ممنون از بابت راهنمایی دوستان
پس شارک ها رو در میارم تا مشکلی پیش نیاد ممنون از بابت راهنمایی دوستان
اقا یه سوال سولفات منیزیم تو یه تاپیک دیدم خوبه میشه بگین از کجا تهیه کنیم و دوز مصرفیش برای یه تانک 120 لیتری چه مقدار هست ؟
یه سوال داشتم چند وقت پیش ماده ی دیسکسم مرد الان میخوام براش یه ماده بگیرم فرق نداره چه رنگی وچه نژادی باشه ممنون راستی قیمت دیسکس اندازه یکف دست ماده رو میدونید ممنون
به نظر بنده اگه یه ماده دیسکس هم نژاد نرش بگیرین خیلی بهتر میشه اما قیمت رو باید نسبت به سایز و نژادش و رنگش قیمت داره دیگه اما فکر کنم بالای 60 تومن باید بدی
سلام دوست عزیز
شما که میگی دیسکس ماده ات مرده ایا با ماهی نرت جفت خورده بودن و تخم ریخته بودن؟
در کل زیادم فرقی نمیکنه این که چه نژادی بگیری بستگی به خودت داره و قیمت ها هم از زمین تا اسمون متفاوته باید بری بگردی ببینی چجوریاس
آقا پست رو ویرایش کن هر گالن حدود 4 لیتره نه 40 لیتر![]()
عذر میخوام از همگی میخواستم بنویسم 3.78 لیتر
سلام راستش رو بخواین من مشکل خاصی ندارم اما تو یکی ار تاپیک ها دیدم راجب سولفات منیزیم و خواص نوشته بودن که خاصیت ملین داره و باعث میشه ماهی ها مخصوصا دیسکس سر هال بیاد بخاطر همینم سوال کردم اگه خوبه ما هم ماهی یک دفعه استفاده کنیم؟
و مقدار هر گالن مگه بسته به حجمش نیست میشه به لیتر یا هر 10 لیتر دوز مصرفیش رو بدین ؟
و سوال آخر از کجا باید خوراکیش رو تهیه کرد؟
سولفات منیزیم برای بیماری اب اوردگی شکم بیشتر استفاده میشه و باعث میشه مایعات درون معده ماهی تخلیه بشه و شستشو بشه و در ضمن ماهی موش ازمایشگا هی نیست که مواد مختلف رو روش امتحان کنید بازم تصمیم نهایی با خودتونه و میتونید از فروشگاه های لوازم ازمایشگاهی تهیه بفرمایید که به صورت پودر هستش و برای اکواریوم شما که 120 لیتر هستش باید حدود 6-7 قاشق چای خوری استفاده کنید
دوستدار شما
jocer
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.