سلام
اسم این ماهیا کوی هست..کوی ژاپنی که توی کشور ژاپن مقدسه و یه جورایی میپرستنش.تو تمام جوی ها شهر از اینا هست و مردم بهشون غذا میدن . معتقدند که براشون خوش یمنی و موفقیت به همراه میاره
فرهنگ نگهداری از حیوانات یعنی این!!!
ما هم یه زمانی توی بعضی از جوب های تهران ماهی داشتیم
توی بلوار کشاورز یعنی دقیقا مرکز شهر ماهی قزل آلای خال قرمز بود!!! آبش مستقیم به رودخانه کرج وصل بوده
الان فوقش موش پیدا کنیم تو جوب های ایران!!!
ممنون از عکس های زیباتون من که لذت بردم
جناب آژیده با سلامسلام
اسم این ماهیا کوی هست..کوی ژاپنی که توی کشور ژاپن مقدسه و یه جورایی میپرستنش.تو تمام جوی ها شهر از اینا هست و مردم بهشون غذا میدن . معتقدند که براشون خوش یمنی و موفقیت به همراه میاره
فرهنگ نگهداری از حیوانات یعنی این!!!
ما هم یه زمانی توی بعضی از جوب های تهران ماهی داشتیم
توی بلوار کشاورز یعنی دقیقا مرکز شهر ماهی قزل آلای خال قرمز بود!!! آبش مستقیم به رودخانه کرج وصل بوده
الان فوقش موش پیدا کنیم تو جوب های ایران!!!
ممنون از عکس های زیباتون من که لذت بردم
از اطلاعاتی که دادید واقعا ممنون .منم چندتا کلیپ در مورد اینکه چقدر خوب از این ماهی در ژاپن نگهداری میکنن دیده بودم ولی مطلب شما اطلاعات خوبی بهم داد.
متاسفانه ما ایرانی ها اصولا نعمتهایی که داریم رو به هدر میدیم نمونه اش اسبچه خزر یا اسب ترکمن یا حتی یوز زیبای ایرانی .جای افسوسه همیشه آرزو میکنم ایکاش میتونستم کاری برای حمایت از اونا بکنم.![]()
سلام
آقا بابک گل گفتی ...
یاد چند سال پیش افتادم ... زمانی اورمیه زندگی میکردیم ...
یادم مردم ماهیهای عیدشون رو میاوردن پارک ساحلی ( الغدیر ) و داخل حوضچه های مصنوعی نسبتا بزرگی که درست کرده بودن رها میکردن ...
بعد 2 - 3 روز بعدش بچه ها جمع میشدن و میرفتن ماهیها رو میگرفتن و میبردن خونه!!!!!!!!!!
دیگه اثری از ماهی نمیموند ...
خیلی این ماهیا نازن
شبیه ماهیای تو کیش پارسال رفته بودیم با قایق وسطای آب اینا میومدن رو آب غذا بگیرن مرده قایقرانه هم یه کیسه بزرگ نون گذاشته بود بهشون نون میداد میخوردن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.