دوست عزیز آکواریومتو ن خیلی قشنگه و اگه پر بشه خیلی قشنگترم میشه ایشالا همیشه آبش براتون بچرخه!
یه سوال برای ورود آب از سامپ به رف از شیلنگ استفاده کردین؟
سلام خیلی ممنون قابل شمارو نداره بله با شیلنگ از خونه اخر وصل کردم به ریفریجیوم که بالا تر از سامپ وبا یه لوله پلیکا اب بر میگرده به سامپ اگر سوالی بود در خدمتم موفق باشید
خیلی ممنون آخه منم دارم یه رف راه اندازی میکنم می خواستم برا ورودی از شیلنگ استفاده کنم از همین شیلنگای کولر استفاده کردین دیگه؟ مقاومتش چطوره؟
سلام نه دوست عزیز الان از شیلنگی که استفاده میکنم قطر دهانش از یه سانت بیشتره البته جریان اب ورودی و خروجی از ریفریجیوم بیشتر شده که استاندارد نیست اما رشد گیاهام کمتر نشده دوستان به من توصیه کردن که خوروجی و ورودیه ریفریجیوم نباید مثل از یه شیر سماور بیشتر باشه که مال من اینطوری نیست شما میتونید از شیلنگ اکواریوم یا کولر استفاده کنی ویه واتر پمپ کوچیک البته اگر بخوای جریانه اب کم باشه برای گیاه من تامارینو پیشنهاد میکنم خیلی رشدش بالاست موفق باشید
با سلام به همه دوستان بهد از دوماه که شرایط تانکم نرمال شد متاسفانه شرایط بازار اب شور به هم ریخت بنابراین راهی نمونده بود جز خود کفایی منم مجبور شدم یه جفت دلقک خلیج فارس بخرم![]()
تانک شما برای دلقک ها بهشته 5 تا تو 800 لیتر آب
تانکتون داره زیبا میشه، از این فرشته های خلیجی هم میتونید بگیرید.
این همه حجم حیف که فقط چند تا دلقک نگه داشتید
احمد جان راست میگه شما میتونید از جراح خلیج استفاده کنید
و یک چیز دیگه این که لایوراک به نظر من کم میاد
اقا خیلی زیبا هستی مبارکه دلقک هات معرکه هستش.....اینشاله همیشه ابش بچرخه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.