با سلام تعدادی از دوستان گفتید عکس از نزدیک از این عروس ماده گلباقالی خودم بزارم. اطاعت امر حالا ممنون میشم سنش رو بهم بگید
![]()
وای چه ناز اسمش چیه![]()
سلام یه کمک فوری
دوستان یه جفت عروس پیدا کردم نر ابلغ هست و ماده خاکستری فیلم جفتگیری رو دیدم تو گوشی فروشنده با قفس میده 270 بدون قفس 240 ت مولد نیست و قبلا جوجه نداده فقط جفتگیری فیلمش رو دیدم ماده به نظرم جوان میاد نمیدونم به دلیل امادگی تخم نزاشته یا ....
خواهشن کمک کنید ایا بخرم یا نه ارزش خرید داره ؟
ببخشید کیفیت عکسا بد جور هست خواهشن نظر بدید
![]()
سلام.جفتی بدی با توجه به قیمتشون به نظر نمیرسه ولی خوب در شرایط خوبی نگهداری نشدن و نیاز به رسیدگی و تقویت زیادی دارن هم از تغذیه و هم از نظر یک جای مناسب و آرام چراکه از پرهای آشفته ی جفت مشخصه که چندان بهشون توجهی نشده و اگر مکرر جفت گیری میکنن ولی تخم نذاشتن یقین کنید که بدن پرنده ی ماده بشدت ضعیف هست و اگر هم بخرید حداقل تا دو ماهی نباید منتظر تخم گذاری و جوجه باشید.
مرسی داداش من به فروشنده میگن قطره چی میدی به عروسات میگه هیچی !
میگفت نیاز نیست و این حرفا یه جفت وایت فیس ماده و نر خاکستری داشت میگفت 400 مولد 2 بار هر بار 2 تا جوجه داده پولم نمیرسه اون رو بگیرم
من صبر میکنم مشکلی نیست اما انداختنم تو دلهره میترسم بگیرم نر نطفه نداشته باشه.... گفتن یه سری اگر جفتگیری کرده تخم نزاشته نر نطفه نداره ضمن اینکه جفت عروسای خودم هم 3 تا تخم گذاشتن هر 3 بدون نطفه بود.... نمیدونم بخرم یا نه جفت مولد تو شهر یزد کم هست بیشتر بالغ وحشی میفروشن .
چند درصد احتمال داره نر بدون نطفه باشه یا اگر بدون نطفه باشه میشه عوضش کرد ایا ماده جفت میشه یا خیر با نر جدید ؟
خواهشمندم برادرانه کمک کنید خودتون در جریان هستید بیش از 1 هفته هست درگیر عوض کردن و خرید و .... هستم
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)