سلام دوست عزیز
تانکت واقعاَ زیباست مبارکت باشه
گیاهانرف خیلی خوب رشد کرده
متاسفانه تو مشهد گیاه آب شور گیر نمیاد بزاریم تو رف![]()
سلام دوست عزیز
تانکت واقعاَ زیباست مبارکت باشه
گیاهانرف خیلی خوب رشد کرده
متاسفانه تو مشهد گیاه آب شور گیر نمیاد بزاریم تو رف![]()
پس یعنی جلبک همزیستشون این رنگیه؟خو آبیش ک خیلی قشنگ ترهسلام خیلی ممنون...اره همه کاراشو خودم خرابکاری کردم
تو پستهای اولیه گفتم علت انتخاب این اسمو...چون اصلا تجربه و اطلاعات کافی نداشتم ولی تانکو راه انداختم درضمن بدتر از همه مشاور خوبی هم نداشتم...بلعکس الان که تمامی دوستان این فروم رو دارم...
در مورد بابل هم باید بگم که واسه من هم اولش سفید ، متمایل به ابی بود همون عکسی که در اواتارم هستش...ولی الان این رنگی شده ، یکی از اساتید میگفتن که رنگ اصلیش همین رنگی هست و به علت به وجود امدن باکتریهای همزیست میباشد...چطور میشه یه مرجان جلبک همزیستش رنگ عوض میکنه
این جلبکه اسمه علمیشون اینه دیگه فکنم zooxanthellae
علی جان خیلی خیلی خیلی خیلی عالی کار کردی
واقعاً از دیدنش لذت بردم مرسی .
مخصوصاً بابل .
من این ریف رو خیلی دوست دارم واقعاً به تانک جون میده .
پولیپهات که دیگه محشره .
امیدوارم واسه هم همیشه بمونین .
اره دیگه همین رنگی میشه...تقریبا به قهوه ای میزنه انگار که دیاتوم زده، اسم علمیش هم فکر کنم همچین چیزی بود زئوگزنتلا بود یه خرده تلفظش سختهموکتی هم دارم اولش سفید بود الان قهوه ای شده ، البته چند ماه میشه رفته لای سنگها یه جای دنج پیدا کرده بیرون نمیاد و چون نور درست بهش نمیخوره یه مقداری سفید شده...
سلام سعید جان خیلی ممنون باعث افتخار هستش که شما تایید میکنید...همش به لطف شما دوستانه
سعید جان قابل شمارو نداره ، اراده کنی پستش کردم ، بی تعارف
اولش که خریدم به اندازه یه توپ پلاستیکی بود الان به اندازه توپ والیبال شده ، داره کل فضای تانک رو میگیره با اینکه خیلی کم بهش میگو میدم.هر 2 هفته به اندازه 2بند انگشت میگو میدم که در عرض 30 ثانیه قورتش میده از باز شدن فرداش معلومه که باز میخواد و اون مقدار کمش بوده![]()
مرسی ممنون...
دوست عزیز هروقت تصمیم داشتین که تهران تشریف بیارید به من بگید تا با هم هماهنگ بشیم و از گیاه ها تقدیم کنم و برای دوستانی که مشهد هستن هم ببرید ، به خدا من خودم دلم میسوزه اینقدر گیاه رو هر ماه بریزم بره....در حالی که بعضی دوستان مثل خود من مجبور هستن برای بار اول 30 الی 40 هزار تومن پول پاش پرداخت کنن...
![]()
بله اسم علمیش همینه و اگه دقت کنید خیلی از ریفهایه فتئوسنتز کننده رنگشون به قهوه ای تمایل داره و ریفایی که فتوسنتز کننده نیستن دارایه رنگایه جیغی مثل زرد قرمز بنفش و ...هستن
مرسی علی جان شما خیلی لطف داری.اره دیگه همین رنگی میشه...تقریبا به قهوه ای میزنه انگار که دیاتوم زده، اسم علمیش هم فکر کنم همچین چیزی بود زئوگزنتلا بود یه خرده تلفظش سختهموکتی هم دارم اولش سفید بود الان قهوه ای شده ، البته چند ماه میشه رفته لای سنگها یه جای دنج پیدا کرده بیرون نمیاد و چون نور درست بهش نمیخوره یه مقداری سفید شده...
سلام سعید جان خیلی ممنون باعث افتخار هستش که شما تایید میکنید...همش به لطف شما دوستانه
سعید جان قابل شمارو نداره ، اراده کنی پستش کردم ، بی تعارف
اولش که خریدم به اندازه یه توپ پلاستیکی بود الان به اندازه توپ والیبال شده ، داره کل فضای تانک رو میگیره با اینکه خیلی کم بهش میگو میدم.هر 2 هفته به اندازه 2بند انگشت میگو میدم که در عرض 30 ثانیه قورتش میده از باز شدن فرداش معلومه که باز میخواد و اون مقدار کمش بوده
مبارک باشه .
من هم حتماً تو تانک بعدیم حتماً از بابل استفاده میکنم .
بازم میگم خیلی خوب کار کردی .
آفرین![]()
مرسی ممنون...
دوست عزیز هروقت تصمیم داشتین که تهران تشریف بیارید به من بگید تا با هم هماهنگ بشیم و از گیاه ها تقدیم کنم و برای دوستانی که مشهد هستن هم ببرید ، به خدا من خودم دلم میسوزه اینقدر گیاه رو هر ماه بریزم بره....در حالی که بعضی دوستان مثل خود من مجبور هستن برای بار اول 30 الی 40 هزار تومن پول پاش پرداخت کنن...
خیلی ممنون
تا آخر تابستون باید بیام انشالله اگه قسمت بشه
علی جان تانکت خییییییییییییییلی زیباست یه پیشنهاد واسه گیاه ها دارم باهاشون سر کوچتون سبزی فروشی بزن!
کاش رفیجیوم من سطل اشغال شما بود که این گیاه ها میرفت داخلشولی به خاطر گیاه ها هم شده یه سر میا تهران برادر!!!!
من رو شیفته بابل کردی رفت حتما باید یه دونه بگیرم
حتما تشریف اوردین بهم خبر بدین من تا اخر تابستون گیاهارو حرص نمیکنم...
مرسی مهدی جان ، به تانک 400 لیتری شما که در اینده راه میفته نمیرسه که...
داداش این چه حرفیه شما بیا تهران من تمام رفو خالی میکنم تو کیسه شما ببربابل رو هم از وسط نصف میکنیم نصفش مال من نصفش مال شما
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.