لطف دارین دوست عزیز خیلی ممنون از توجهتون
من عکس هارو تو myup لود گردم اما گویا یا ف ی ل ت ر شده یا خود سایت مشکل پیدا کرده سعی می کنم یه اپلود سنتر دیگه پیدا کنم
سلام خیلی خوشکله مبارکت باشه
دوست عزیز myup نحوی دادن لینک رو عوض کرده دیگه مثل قبل لینکی که خط اول میده رو نمیشه مستقیم استفاده کرد شما وقتی عکس زو اونجا آپ کردید روش کلیک کنید تا بزرگ بشه و پیج خود عکس باز شه اون موقع اون لینکی که بالا تو آدرس مرورگرتون میاد رو کپی و در سایت استفاده کنید
بابت عکس ها و ابزیان زیباتون هم بتون تبریک وخسته نباشید میگم
موفق باشید
راستی چرا موج ساز رو رو به پایین قرار دادید؟
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 8th August 2012 در ساعت 02:31 PM
سلام زیباست من عاشق خانواده دلقک ها هستم .
الان عکسا مشکلی دارن؟ اون روز خود سایت مشکل پیدا کرده بو من خط چهارم که هات لینک (url) کپی میکنمدوست عزیز myup نحوی دادن لینک رو عوض کرده دیگه مثل قبل لینکی که خط اول میده رو نمیشه مستقیم استفاده کرد شما وقتی عکس زو اونجا آپ کردید روش کلیک کنید تا بزرگ بشه و پیج خود عکس باز شه اون موقع اون لینکی که بالا تو آدرس مرورگرتون میاد رو کپی و در سایت استفاده کنید
بابت عکس ها و ابزیان زیباتون هم بتون تبریک وخسته نباشید میگم
موفق باشید
راستی چرا موج ساز رو رو به پایین قرار دادید؟
آخه تا 4-5 سانت بالای آب جریان خوبه دادم پایین که به پایینم جریان برسه بیارم بالا؟
خیلی ممنون دوست عزیز نظر لطفتونه
منم همینطور خیلی موجودات با نمکو زیبایی هستن
سلام
شرمنده که دیر جواب می دم
موج ساز رو به بالا خیلی جاها من خوندم و دیدم که توصیه شده و دلایل خاص خودش رو هم داره ولی مخصوصا اگه نور تانکتون متال باشه اون تلالو معروف ( به قول دوست عزیزم کاوه خان تلالو قلی ویلی کننده) واقعا زیبایی تانک رو زیاد می کنه ! (البته با مهتابی هم ایجادش کرد)
خیلی ممنون از توضیحتون باشه سر موج سازو میدم بالاسلام
شرمنده که دیر جواب می دم
موج ساز رو به بالا خیلی جاها من خوندم و دیدم که توصیه شده و دلایل خاص خودش رو هم داره ولی مخصوصا اگه نور تانکتون متال باشه اون تلالو معروف ( به قول دوست عزیزم کاوه خان تلالو قلی ویلی کننده) واقعا زیبایی تانک رو زیاد می کنه ! (البته با مهتابی هم ایجادش کرد)
اما الانم بالای آب قیلی ویلی داره میترسم موجش زیاد شه سونامی بشه!![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.