اگر اشتباه نکنم اون کاسه هارو برای ظرف غذا در نظر گرفتی که اصلا مناسب نیستن.خیلی گود هستن و عروس ها معمولا دوست دارن غذای تازه به تازه بخورن و به همین خاطره که خیلی وقتا میبینید که در حالی که هنوز ارزن توی ظرف هست تمایلی به خوردن ندارن و به محض ریختن ارزن تازه شروع به خوردن میکنن.ظرف آب هم از همین استوانه ای های آماده که به قفس وصل میشه دو تا بگیر و توی قفس بذار.فضای خیلی خوبی درست کردی و میتونی اگر لونه ی خوب توش نصب کنی حتی دو الی سه جفت دیگه هم توش بندازی تا بیشتر جوجه بگیری.
باز هم سلام نوک نرم سیاه شده مپل مداد وزیر سینه ماده ام شکافی ایجاد شده ما چیه ؟؟
چکار کنم 3روز گذشته از جای جدید شون ولی از جایشون تکون نخوردن هنوز.
سلام دوستان
من اون عروس پیر را عوض کردم و این جوجه را گرفتم ببینین خوب هست سرش مو نداره ریخته اما در میاد راستی وقتی میرم کنارش فیش فیش میکنه خیلی هم صدا در میاره
عکس اول عسل بابا هست بی تربیت بابا هست
![]()
سلام.بهتره با تغذیه ی خوب جوجه رو تقویت کنی.از جوجه هایی هست که پدرو مادر پرهاش رو کندن و احتمالا تغذیه ی خوبی هم نداشته.حداکثر تا سه هفته ی دیگه پرهاش کامل میشه و دیگه جای خالی نمیمونه روی سرش.حتما دو روز در میون کاهو و هویج رنده شده رو فراموش نکن تا ایشالا پرهاش شفاف و براق بشه.موفق باشی
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)