تو عکسهای قبلی دیدم که سر خروجی اب زانویی نداره گفتم شاید به خاطر اونه که اب برگشتی به سامپ خیلی زیاده هستش که تو این عکس میبینم که گداشتین...اگه زانو رو ساف بذارید به سمت سطح اب بهتر میشه...الان صدای خور خور ایجاد نمیکنه؟
تو عکس سامپ معلومه که سطح اب گیریش خوبه و فضای خالی برای برگشت اب زیاده...با این سایز تانک شما و عکسی که از خروجی تانک اصلی گذاشتین و سطح ابگیری سامپ ، به نظرم که اب برگشتی شما از لوله ورودی اب باشه نه خروجی !!! لوله ورودی چقدر داخل اب فرو رفته؟ قبل وارد شدن لوله به اب سوراخ داره که اب برنگرده؟؟؟
دمت گرم خندم گرفت واقعا...
یه سانت بالاتر از سطح اب رو سوراخ کن... اگه هویه داری که بذار داغ بشه یه سوراخ به ....چی بگم؟؟؟به اندازه قطر یه لوله هوا که برای پمپ هوا استفاده میشه ایجاد کن البته یه ذره کوچیکتر...
اگرم که هویه نداری یه میخ داغ کن با اون سوراخش کن...در حدی باشه که وقتی جریان اب قطع شد هوا بکشه تا اب بر نگرده...
درود دوست من
اول از همه تبریک میگم بابت تانکتون
دوم اینکه من چون زیاد در مورد آب شور نمیدونم و فقط مقدار کمی اطلاعات دارم برام جای سوال بود که چرا نمیشه در کف تانک آب شور از گیاه هایی که توی رفیجیوم اگه اشتباه نکنم ، استفاده کرد ؟
این سوال رو پرسیدم چون خودم تانک گیاهی دارم و خیلی علاقه به محیط سر سبز یا حدااقل کمی محیط سبز در تانک رو خیلی دوست دارم !
سوم اینکه این ماشروم و کرم لوله ای که شما فرمودین جنبه کاربردی هم دارن یا فقط جنبه زیبایی دارند ؟
سوال آخر من هم این هستش که درسته که شقایق های آب شور رو وقتی با دست میگیرند بوی خیلی بدی به جا میزاره و اگه حقیقت داره چرا ؟
با تشکر از شما
داود
بله آکواریوم آب شور توش موجودات زیبا و عجیبی میشه نگه داشت انشالا یه قشنگشو راه بندازین البته آکواریوم های گیاهی هم خیلی زیبان اگه پولشو داشتم حتما یکی راه میداختم
من از قاب آماده دایمکس استفاده کردم 2 تا سفید و 2 تا اکتنیک قیمتش شد 130 تومن
البته برا تانکاهی بزرگتر با ارتفاع بیشتر باید از ترکیب متال هم استفاده کرد که خوب هزینرو خیلی بالا میبره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)