سلام. مدت زمان آماده شدن ١ جفت فلاور برا تخم ريزي درسته كه ميگن ١-٢ هفته است؟ اين طوري از گوپي هم بيشتر ميشن كه! برا تخم ريزي مجدد شرايط خاصي لازمه يا مثل همون بار اوله؟
سلام. مدت زمان آماده شدن ١ جفت فلاور برا تخم ريزي درسته كه ميگن ١-٢ هفته است؟ اين طوري از گوپي هم بيشتر ميشن كه! برا تخم ريزي مجدد شرايط خاصي لازمه يا مثل همون بار اوله؟
بین 10 روز تا یک ماه
دقیقا همینوطوره و یک جفت مولد به طور متوسط در ماه بیش از 1000 بچه تولید میکنه .... ولی اغلب بی کیفیت خواهند بود
سلام
دوستم یه فلاور داره که با یه پرت جفت شده و تخم ریزی میکته ولی باز نمیشه تخماش
میشه راهنمایی کنین ممنون
میتونه شرایط اب بد باشه برای یه شرایط نرمال باید چیکار کنیم
دوستان سلام. من به علت كمبود جا ٢ تا فلاور نر و يك ماده رو تو يك تانك نگه مي دارم. ٢ تاشون حفت شدن يكي هم ١ گوشه كز كرده. اون ها كه جفت شدن روزي ٧-٨ بار قرمز ميشن دوباره رنگش ميره مشكل چيه؟ غذاي خيس هم استفاده ميكنم.
آقا مصطفی من میتونم واسه فلاورم یه ماده پرت زرد یا قرمز بگیرم؟
سایزش باید چقدر باشه و واسه جفت خوردنشون باید چیکار کرد؟
بچه های این دو خوبن یا نه؟
ابن رفتار عادی هست بعضی ماهی موقع که اماده میشن یا بخوان تخم بزارن پرنگ میشن علت گوشه گیری برای مرحله تخم گذاری هست
ببخشید که من جای اقا مصطفی جواب میدم من اره شما میتونید برای فلاور خود از فلاور ماده یا حتا بارش ماده استفاده کنید ولی خوب . فکرنکنید که بجچه های انها شبیه فلاور میشن اگرهم بشن شکل فلاور های میشن که مفتش گرونه بهترین گزینه فلاور ماده هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.