دوستان ولی من فکر نمیکنم آیپتازیا باشه چون آیپتازیا دارای پایه بلند و نهایتاً تا 2.5 اینچ رشد میکنه و تعداد شاخه هاش خیلی کمه دهانشون به صورت بیضی قرار داره و از همه مهمتر رنگشه که قهوه ای شفاف هستش .
دوستان ولی من فکر نمیکنم آیپتازیا باشه چون آیپتازیا دارای پایه بلند و نهایتاً تا 2.5 اینچ رشد میکنه و تعداد شاخه هاش خیلی کمه دهانشون به صورت بیضی قرار داره و از همه مهمتر رنگشه که قهوه ای شفاف هستش .
سلام دوستان
به ماهی های اب شور هم میشه کرم منجمد داد ? البته فقط برای ترقیب ماهی جدیدبه غذا خوردن
دوستان من این شقایق و دو سه روزه که وارد آکم کردم یه چند تا سوال داشتم!
1-این شقایق بابله؟
2- برا تغذیه از غذاهای پلانگتونی میشه استفاده کرد یا باید حتما با میگو تغذیه بشه؟
3-وقتی برای اولین بار واردش کردم شاخکاش غنچه ای شکل بود اما الا شاخکاش بلنده همش! 3-4 ساعت در روزم خودشو جمع میکنه طبیعیه؟
![]()
این شقایق بابل سبز هست برای تغذیه می بایستی تیکه میگو بدید . روزی یکبار جمع کردن عادی هست وقتی که نور خوب داشته باشید کاملا باز می شه و شبها شاخکهاش نازک میشه . بهتر است که شبهنگام(یک ساعت بعد از خاموش شدن لامپهای اکواریوم) بهش غذا بدی.چند روز اول تا جاشو پیدا کنه خیلی تحرک داره که مواضب باش داخل موج ساز نره
سلام
آقا سعید اگه فکر میکنی بیضرره بمونه تا بزرگ بشه
راستی واسه تغذیه اینها چکار باید بکنم؟
سلام
در مورد شستشو مدياهاي داخل سمپ كسي از دوستان اطلاعاتي داره ؟ مثلا نحوه شستشو انها و اصلا نياز هست يا نه و اگر نياز هست چه زماني اين كار لازمه
ممنون
سلام
معمولا تا یه سال اول نیازی به
شستشو نداره تازه اگه نیازیم پیدا کرد
میگن که باید با آب تانک شسته بشه که اگه
غیر از این با آب شهری شسته بشه باید با تمام باکتریهای
موجود در مدیا که کلی هم زمان برده تا تشکیل بشن خداحافظی
کرد
و این خدا حافظی یعنی به ه ریختن سیکل و بهم ریختن سیکل
یعنی از بین رفتن لایوراک ها و ماهیا و هر موجود زنده ای که تو تانک هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.