سلام دوستان آیا حمامه ید برایه ماشرومی که 8 روزه باز نمیشه کاربرد داره و یا روشی که نذارم از بین نره مد نظر دارید ممنون
سلام دوستان آیا حمامه ید برایه ماشرومی که 8 روزه باز نمیشه کاربرد داره و یا روشی که نذارم از بین نره مد نظر دارید ممنون
به نظر نمیاد در حال خراب شدن باشه مخصوصن که رنگ خودشو حفظ کرده و نشون میده هنوز جلبک همزیستش رویه بافتش هست
ولی باید یه مشکلی تو نور جریان یا پارامترهایه اب داشته باشی که ماشرومت باز نمیشه(ماشروم ریف مقاومیه و به این راحتی ها از بین نمیره)
یافسفات و نیتراتت بالا هستش که ماشروم باز نمیشه و یا سختیت پایینه(البته من شنیدم سختی بیشتر از 14 هم ماشروم بد باز میشه)فکر نمیکنم این حالت برای نور باشه
ا
ممنون احمد فسفات بالا بود یه سیفون زدم و فسفات گیر گذاشتم الان هم نیترات رو 20 رفر رو هم راه اندازی کردم و انگوری داره و داره رشد میکنه سختی رو 11 بود 1 درجه افت کرده راستی برایه ثابت نگه داشتن سختی باید مرتب بافر اضافه شود
یک مدت تست بزنی دستت میاد هر چند وقت یکبار باید اضافه کنی
دوستان برایه استفاده بهینه از کورال فلوئید بهترین راه برای استفاده چیه و غیر از ماندارین چه ماهیه دیگه ضد پاده ممنون
بهترین کار اینه که جریان لبو قطع کنید و با استفاده از پیپت غذا رو بریزید رو یه ریف مورد نظر
در مورد کورال فوید اینو بدونید که معمولی ترین نوع غذایه ریفه و برایه تغذیه خوب برید سمت غذاهایه برایت ول و اکوافارم
راس ها و سودوکرومیس ها هم تغذیه می کنن از پادها
راستش من فکر میکردم خیلی خوبه گرفتم نبود از تهراتم گرفتم از ref snow و بقیه غذا ها برایت ول گرونتر بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.