یک نکته در مورد پوست اندازی میگوها هست که وقتی با پوسته خالی روبرو میشید اون رو در نیارید بزارید بمونه داخل آب ..
میگو ها بعد از پوست اندازی به شدت ضعیف میشند .. و ترسو ..
بیشتر میگوها پوست قدیمی خود را میخورند تا کربنات کلسیم آن را جذب کنند ، ولی اگه بعد از یک روز پوست رو نخوردند ، باید پوستهای
قدیمی رو از تانک خارج کنید تا اگه اندامی از میگو کنده و داخل پوست جا مونده باشه نگنده و کیفیت آب رو پایین نیاره..
حامد جان مرسی , رفتم که نابودشون کنم....![]()
دوستان سوال دارم بازم.
اول اینکه گیاه babytear رو در بعضی از عکسها بذرش رو میکارن درسته؟؟!!
دوم اینکه فیلتر ro که توی عکسها هستش داره مدام آب رو در حال گردش فیاتر میکنه؟؟!!
دوستان سوال دارم بازم.
اول اینکه گیاه babytear رو در بعضی از عکسها بذرش رو میکارن درسته؟؟!!
دوم اینکه فیلتر ro که توی عکسها هستش داره مدام آب رو در حال گردش فیاتر میکنه؟؟!!
درود حامد جان.
گفتم كه حامد جان خيلي وقت پيش اين گياه و پيدا كردم و هيچ چيزي ازش يادم نمياد , درباره نگهداري در آك يادم نمياد چيزي نوشته بود چراكه بعنوان يه گونه جديد فقط نامگذاري شده بود..
در مورد نگهداري در آك هم براي نگهداريش (كه بايد سخت باشه) ميشه راهيو پيدا كرد ولي مهمتر اينه كه اين گياه و پيدا كنيم.
موفق باشيد
سلام دوست عزیز .. در مورد بذر baby tear چیزی نشنیدم .. اما در مورد فیلتر ro شما اگه بتونید آب رو با فشار لازم
به دستگاه منتقل کنید همون کار رو انجام میده اما اصلا پیشنهاد نمیشه چون تمام خواص شیمیایی آب رو به هم میریزه و
عمر فیلترتون هم خیلی زود تموم میشه .. اصلا نیازی به این کار ندارید به جای آب سیفون شده آب دستگاه ro بریزید.
سلام دوست عزیز .. در مورد بذر baby tear چیزی نشنیدم .. اما در مورد فیلتر ro شما اگه بتونید آب رو با فشار لازم
به دستگاه منتقل کنید همون کار رو انجام میده اما اصلا پیشنهاد نمیشه چون تمام خواص شیمیایی آب رو به هم میریزه و
عمر فیلترتون هم خیلی زود تموم میشه .. اصلا نیازی به این کار ندارید به جای آب سیفون شده آب دستگاه ro بریزید.
دوستان آیا استفاده از آب ro برای تانک گیاهی مضره ؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)