سلام دوستان من یه دونه جوجه ملنگو میخوام کسی داره ممنون میشم اگر دارین بهم بگین من تهرانم
با سلام به همه دوستان.
1 جوجه عروس به نام سیلور 1 و چند روزشه هنوز دون خور نشده و تا 1 -2 هفته دیگه دون خور میشه رنگش هم طوسی البته پدر و مادرس لوتینو و ابلغ هستند و چون میخوان باز تخم کنن جوجو رو میزنن و من هم به علت مشغله کاری عصرها فقط بهش میرسم.
قیمت 120 من هم اصفهان هستم و باید صبر کنید تا خودش دون خور بشه تا تحویلش بدم چون نمیخوام از دست بره.
خیلی هم باهوشه 70٪ احتمال میدم که نره چون سعی میکنه آواز بخونه اسمش رو هم بلده و تا صداش میکنم جواب میده.
شاد و سلامت باشید.
![]()
اصلاح میشودک 1 ماه و چند روزشه
با سلام
جوجه عروس خاکستری تقریبا 80 % نر رام که هنوز به طور کامل دون خور نیست
قیمت 90 هزار تومان مقطوع
ارسال به تمامی نقاط ایران امکان پدیر می باشد
![]()
سلام.از فروش کاسکو منصرف شدم.
سلام دوستان من بر خلاف میلم مجبورم این بچرو بفروشم 2.5 سالشه روی تشک میزارید میزاره سرشو ناز کنید روی شونتون میاد بالهاشو زدم روی دستون بهش بگی برو خونت میره روی صندلی بزاریدش دستو جلوش به برید پرواز میکنه سمت دستون و اجازه هم میدم بیاد خونه کار هاشو به بینید همه چیزم میخوره از حبوباتو میوه و اجیل تخمه وهر غذای مجاز دیگه که بگین باقفسش میفروشم واسباب بازی هاش درو ی هم 210 تومان مبفروشمش توی تهران هست از دست غذا می گیره اجازه سر خاروندن میده
![]()
سلام ، وقتتون بخیر
دوستان راستش من می خوام یه جوجه کاسکو کنگو بگیرم . چون تازه مجبور شدم لبتاپم رو عوض کنم و حدودا 1,8 میلیون بابتش پیاده شدم نقدینگی زیادی ندارم . می خواستم بدونم کسی هست که قبول کنه من بجای پول طوطی براش برنامه نویسی یا طراحی سایت انجام بدم و ماوالتفاوتش رو بهش پول بدم ؟
اگر مایل بودین بهم پیام خصوصی بدین . ممنون
دوست عزیز با این پستت اصلا حالمو دگرگون کردی بردیمون تو فکر کاش من طوطی باز بودم بهت میدادم هر وقت داشتی پولشو بهم میدادی .عشقت واقعا ستودنیه.
سلام ، وقتتون بخیر
دوستان راستش من می خوام یه جوجه کاسکو کنگو بگیرم . چون تازه لبتاپم رو عوض کردم و حدودا 1,5 میلیون بابتش پیاده شدم پول زیادی ندارم . می خواستم بدونم کسی هست که قبول کنه من بجای پول طوطی براش سایت طراحی کنم و ماوالتفاوتش رو بهش پول بدم ؟ (هر نوع سایتی بخواد با پی اچ پی ، نمونه کار هم دارم )
اگر مایل بودین بهم پیام خصوصی بدین . ممنون
شما خیلی لطف دارین . من این پول رو جمع کرده بودم که طوطی بگیرم ولی متاسفانه لبتاپ قبلیم یه مشکلی برای به وجود اومد و مجبور شدم پولش رو بدم برای لبتاپ . دوست دارم هم تو تابستون طوطی بگیرم ، چون اکثر اوقات خونه هستم و اولش بهتر میتونم بهش برسم . برای همین هم یک پست عاجزانه دادمبازم ازتون ممنونم
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.