سلام دوستان
گفتین که این گیاهان تراریمی هستند و خراب میشند منم به بست برگهاشو اوردم بیرون از اب 12 ساعت شد خشک شد عکسشم میگذارم ببینید
![]()
سلام دوستان
گفتین که این گیاهان تراریمی هستند و خراب میشند منم به بست برگهاشو اوردم بیرون از اب 12 ساعت شد خشک شد عکسشم میگذارم ببینید
![]()
[QUOTE=ali67;63545]سلام دوستان
درود علی جان ای بابا چرا آنابیاس رو از آب آوردی بیرون دوست من خوب معلومه که خشک میشه !!!
آنابیاس گیاهیست آبزی و جزء گیاهان زیبا تانک های گیاهی محسوب میشه دوست من
برش گردون به آب و روی چوب یا سنگ ببندش طوری که دیگه نخوای مرتب جابجاش کنی
موفق باشی
سلام علی آقا خودتون میگید تراریومی پس چرا گذاشتیش بیرون تو هوای خشک ... این گیاه میتونه زیر اب و توی محیط های مرطوب
مثل هوای بارونی که چند قطره روی برگهاش بریزه و ریشه هاش مرطوب بمونه دووم میاره ... داوود جان عکس هارو تو پاسخ با نقل قول حذف کنید که
صفحه موقع لود شدن به مشکل نخوره دوست گلم ... تشکر فراوان ..
درود آقای حیدری عزیز ... تبریک بالاخره آمانو رو پیدا کردید ... میگوها آب نرم و شفاف رو می پسندن ... ولی باز هم من فکر نمیکنم شن عربی باشه ...
این همه که شما هزینه کردی کاش خاک رو زیر و رو از یه برند مناسب تهیه میکردید .. یا حداقل از شنهایی که آقا مهدی تو اکواریومشون استفاده کردند ..
میتونی بری آلبوم آکواریومش رو ببینید ..
سلام افشین جان .. البته این روش در اکواریومهای آب شیرین جواب میده اما روش مناسبی برای اکواریومهای گیاهی نیست ...
اکثر کودها روشون ذکر شده غیر قابل شستشو ... چون تمام مواد مغذی و کود موجود در اون محصول از بین میره ... تازه اگه تو بهترین
حالت شما تانک رو با اب تصفیه شده پر کنید نه آب کلر دار ...
بهترین روش برای رفع این مشکل اینه که شما تانک رو آب کنید .. فیلتر سطلیتون رو به جای مدیا پر از ابر و اسفنجهایی با منفذ های ریز و درشت و
کمی ذغال اکتیو اون هم نه زیاد بکنید .. بعد بزارید 24 یا 48 ساعت کار کنه .. بعد ابر ها و اسفنجها و ذغال رو خارج کنید مدیا ها رو بزارید ..
شما خواهید دید که آبی به شفافیت اشک چشم خواهید داشت .. بدون اینکه ذره ای از خاصیت کودتون به هدر رفته باشه ... مخصوصا محصولات
الوس و برایت ول که اصلا قابل شست و شو نیستند ..
سلام افشین جان .. البته این روش در اکواریومهای آب شیرین جواب میده اما روش مناسبی برای اکواریومهای گیاهی نیست ...
اکثر کودها روشون ذکر شده غیر قابل شستشو ... چون تمام مواد مغذی و کود موجود در اون محصول از بین میره ... تازه اگه تو بهترین
حالت شما تانک رو با اب تصفیه شده پر کنید نه آب کلر دار ...
بهترین روش برای رفع این مشکل اینه که شما تانک رو آب کنید .. فیلتر سطلیتون رو به جای مدیا پر از ابر و اسفنجهایی با منفذ های ریز و درشت و
کمی ذغال اکتیو اون هم نه زیاد بکنید .. بعد بزارید 24 یا 48 ساعت کار کنه .. بعد ابر ها و اسفنجها و ذغال رو خارج کنید مدیا ها رو بزارید ..
شما خواهید دید که آبی به شفافیت اشک چشم خواهید داشت .. بدون اینکه ذره ای از خاصیت کودتون به هدر رفته باشه ... مخصوصا محصولات
الوس و برایت ول که اصلا قابل شست و شو نیستند ..
یه سوال داشتم و لطفا اگه کسی اطلاع دقیقی از این مشکل داره من رو راهنمایی کنه
عکس زیر از خزه کریسمس من هستش که گاهاٌ میبینم که در بعضی از نقاط این خزه زرد یا به رنگ قهوه ایی در میاد و چنر روزی هم هست که رشد کمی داشته و با تراوط نیست
نور کافی co2 منظم و کود دهی روزانه به تانک میدم
با تشکر
![]()
سلام داود جان
عوامل زیادی تو این قضیه نقش دارن و نمیشه دلیل قطعی برای سیاه شدن خزه ها بیان کرد اما؛
خزه به نور زیاد نیازی نداره و نور بیش از اندازه میتونه بهش آسیب برسونه
خزه به Co2 اضافی نیازی نداره
تغییر جا میتونه خزه رو برای یک دوره (حتی تا یک ماه) به کما ببره و از 2هفته تا یکماه طول میکشه تا گیاه بتونه خودش رو با شرایط جدید تطبیق بده (حتی جابجایی در یک تانک)
ورود خزه به تانک جدید میتونه گیاه رو تا مدتی غیر فعال کنه و حتی بسوزونه
شوک دمایی هم به خزه آسیب جدی وارد میکنه
موفق باشی
ممنون علی جان یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینه که برگ های گیاه نیلوفرم یکی یکی از اطراف شرع به پوسیدن میکنه قبلا خوب بود ولی نمیدونم چرا چند روزی این مشکل براش بوجود اومده
لطفا راهنمایی کنید
نمیدونم مشکلش چیه حتی به زیر ریشش محلول
آهن و سولفات پتاسیم تزریق کردم ( راهنمایی یکی از دوستان ) ولی باز هم مشکلش حل نشده
حتی گفتم شاید مشکل از ریشش شاسد باشه که با بقیه گیاها هستش و شاید جابه جاش کنم بهتر میشه
کلا گیج شدم...............
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)