سلام دوست عزیز
به سایت ما خوش آمدید
همونطور که دوستمون اشاره کرد استرس برای دیسکس سایز کوچک و اونم درست بعد از انتقال به خانه جدید چیز غریبی نیست و کاملا طبیعیه فقط یک مسئله کمی قابل تامله و اونم خراشیدن بدن شون به کف آکواریم هست
1.آمونیاک بالا
2.انگل آبششی
3.انگل پوستی
4.ویروس پلیگ
هر 4 عامل فوق میتونن باعث ایجاد Scratching یا همون سائیدن بدن به اشیاء آکواریوم رو ایجاد کنه
سیفون رو زیاد کنید تا اگر آمونیاک سبب این مشکله ، برطرف بشه.هر روز 30% سیفون کنید.30% سیفون روزانه آسیبی به سیکل نخواهد زد و در ضمن تا زمانی که سیکل ازت شما کامل نشده بسیار واجبه سیفون مرتب روزانه داشته باشید.
اگر قبلا دیسکس وارداتی داخل این آکواریوم داشتید ، ممکنه ویروس پلیگ باعث بروز این مشکل شده باشه که در این صورت بعد از 2 -3 روز خودتون متوجه علائمش میشید...از طریق همین تاپیک پیگیری کنید
2 مورد دیگه هم خطرناک نیست و احتمالشون هم بسیار کمه
در ضمن نمک به ازای هر 25 لیتر یک قاشق غذا خوری اضافه کنید(بدون ید)
موفق باشید
سلام
آمونیاک واسه چی؟
آب که تازست و منم روزدرمیون سیفون میکنم
آب اولیه آکواریوم هم 70 تصفیه و 30 هم شهری پر شده
تانک هم نو و تازه راه اندازی شدست
بدون حضور هیچ ماهی دیگه ای
واسه سیفون آب شهر هم باید اضافه بشه؟
یا همون آب ro باید باشه؟
املاح کم ضرری نداره؟
تکثیر کنندش میگفت من آب شهری رو بدون دپو و کلر زدایی واسه مقاومت دیسکسام استفاده میکنم
راستی نمک آب رو قلیایی نمیکنه و ph /kh رو به هم نمیزنه؟
دما هم چند باشه خوبه؟
من 29 گذاشتم
ممنون از محبتتون
گفته هاي آقا بابك كاملا درسته
من بايد عذرخواهي كنم چون اون قسمت از پست شما كه گفته بوديد به گلها ميكشن خودشون رو نديدم !!!!
تازه بودن آب ارتباطی به تولید آمونیاک نداره!
این آب نیست که آمونیاک رو تولید میکنه ، بلکه ترشحات بدن ماهی ها ، مدفوع ماهی های آکواریوم ، غذا دهی شما و .... عوامل تولید آمونیاک هسند
آب RO خالی برای رشد بچه دیسکس ها خوب نیست چون ملاح و کلسیم مورد نیاز شکل گیری و رشد استخوان بندی ماهی ها رو نداره
1 سوم آب شهری + 2 سوم آب ro کفایت میکنه
اون حرفی که تکثیر کنندش زده هم از اون حرفای خننده داره که سالی 1 بار آدم میشنوه!
اگر بدن شما به سیانور عادت کنه بدن و دوستگاه تنفسی دیسکس هم به کلر عادت میکنه! شما یه بار 100% با آب شیر سیفون ببین کلر چه بلایی سر ماهیات میاره...اگر نمیرن 100% آبششون داغون میشه.اگر تو تابستان باشه که 100% همون 1 ساعت اول میمیرن(تابستان کلر و کلرامین آب چند برابر سایر فصوله)
نمک کمی آب رو قلیایی میکنه و سختی کربنات رو هم بالا میبره ولی برای ماهی های کوچک بد که نیست هیچ ، خوب هم هست
دمای 28-29 عالیه
موفق باشید
راستی آقا این نمک رو چند وقت باید بریزم بعد هر سیفون یا...؟
اگر منظورتون b کپملکس یا ویتامی B هست که دوستمون بهش اشاره کرد ، بله استفاده ازش مشکلی نداره و ضد استرس بسیار خوبی هم هست
استفاده از نمک قانون نداره...من شخصا تو هر جابه جایی یا مریضی و تا 10 روز پس از اون از نمک استفاده میکنم و بعد قطعش میکنم
شما هم میتونی سلیقه ای عمل کنی ولی فعلا تا تمام شدن این حالت و یک هفته پس از اون از نمک استفاده کن.فقط از اون میزانی که گفتم بیشتر نشه و فراموش نکن که همونقدری که سیفون کردی اضافه کنی نه به اندازه روز اول
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)