سلام دوستان
ببخشید یه سوال میشه در تانکی که گیاه هست گیاه های مقاوم مثلا توشون از محلول جهت آماده سازی آب مثل زد استرس و مولتی ویتامین و دارو استفاده کرد؟ برا گیاه ها ضرری ندارن؟
راستی امشب رفتم چند نوع گیاه خریدم برا تانک دیسکس یکیش یه کریپتون یه متریو دوتا گندمی و یکی دوتا دیگه که فردا عکسشونو میزارم
خوب اینم اون گیاه ها که میگفتم اگه میشه اسمشونو بهم بگین و یه توضیح هم بدین
ممنون
![]()
ویرایش توسط K.MR : 21st June 2012 در ساعت 12:05 AM
سلام دوست گرامی گیاه اول باکوپای مون نیری به نور متوسطی نیاز داره و تا دمای 30 درجه دوام میاه گیاه تقریا مقاومی هستش
گیاه دوم الودئا یا همون دم گربه ای هستش به نور متوسطی نیازه داره اما به دمای پایین هم نیاز داره تا 27 درجه حداکثر دوام میاره رشد سریعی داره اگر شرایط دمایی مناسب باشه نگهداری سختی نداره
عکس سوم هم اگر منظور شما گیاه جلوی عکس هستش به نظر میاد گیاه کرپتوکورین هستش که به کریپتون معروف شده در نور کم تا متوسط رشد میکنه و تا دمای 30 درجه هم دوام میاره در کل این گیاه هم نگهداری سختی نداره
بعلاوه دوست خوبم اگر امکانش هست عکس هارو با سایز مناسب و کوچکتر قرار بدین تا صفحات هنگام لود شدن مشکلی پیدا نکنند.
موفق باشید.
سلام دوست گرامی در مورد عکس اول گیاه nesaea اطلاعات ضد ***ضی تو اینترنت در موردش هست مثلا خود سایت تروپیکا دو سال پیش تو EBOOK خودش نگهداری از این گیاه رو ساده نور متوسط و کلاشرایط ناگهداری از این گیاه رو ساده بیان کرد.
اما تو کتابهای الکترونیکی سالهای بعد شرایط فرق کرد من تجربه نگهداری از این گیاه رو داشتم این گیاه فوق العاده به نور زیادی نیاز داره و به آب نرم با شرایط اسیدی هم برای رشد و زیبایی بیشتر نیازمند هستش اگر می بینید شکل گیاه داره تغییر میکنه بخاط همین هست گیاه داره مطمئناً برگهای زیرین رو بعلت کمبود نور از دست میده برگهای بالایی هم بخاطر نور و شرایط آبی تغییر کرده ( این نظر شخصی بنده است.)
در مورد عکس دوم اگر این برگها از زمان خرید گیاه بوده و الان داره از بین میره به نظر بنده شوک دمایی میتونه عاملش باشه یعنی هنگام انتقال گیاه این امر پیش اومده و الان داره برگهای قدیم داره از بین میره میتونید این برگهارو جدا کنید امیدوارم گیاهتون آسیب جدی ندیده باشه و برگهای جدید بده و مشکل حل بشه در کا این نوع اکیندروس خیلی گیاه مقاوم و خوبی هستش جایی خوبی براش تو تانک در نظر بگیرید و کوددهی خوبی انجام بدید حل میشه
موفق باشید.
ممنون کیوان جان از اطلاعاتی که به من دادین خیلی بکارم میاد
در ادامه باید بگم که این جدید ترین عکس از nesea sp هستش که در تاپیک خودم هم گذاشنم همینجوری که مشاهده می کنید کاملا برگهاش داره تغییر میکنه ولی نور خوبی بالای سرش گذاشتم !
در مورد گیاه ozlet green هم همینجوری که شما فرمودید دقیقا تمامی برگهای قدیمش رو از دست داد و برگ های جدیدش هم در حال بیرون آمدن هستن
کیوان جان شما تجربه نگهداری دیسکس با گیاه رو دارین؟ من برای تانک جدیدم به همین نیت میخوام راه اندازی کنم که بتونم دیسکس را با گیاه نگهداری کنم
اول اینکه گونه های محدودی هست که بشه با شرایط تانک دیسکس نگهداری کرد و اونایی هم که میشه نگهداری کرد چطوری باید نور این نوع تانک رو تامین کرد که دسکس دچار استرس نشود
در حال جم کردن اطلاعات هستم که حساب شده جلو برم
با تشکر
داود
![]()
از گیاه گندمی توی تانک دیسکس میشه نگهداری کرد؟
دمای مناسبش چنده؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)