سلام دوست عزیز
فردبودن گیاه بامبو هیچ دلیل علمی نداره بلکه جزو آداب و از طرفی جزو اعتقادات خرافی کشورهای شرق وجنوب شرق آسیاست
از نظر آداب، فرد بودن گل و گیاه نشانه احترام به طرف مقابله. شاید این نکته در ایران زیاد بهش توجه نشه اما در بسیاری از کشورها اگه بخواید برای کسی گل ببرید ادب حکم میکنه که تعداد شاخه های گل فرد باشه
بطور کلی اعداد فرد هرکدوم نشانه خوش یمنی هستن
در مورد رنگ قرمز هم بیشتر بخاطر عناصر اصلی فنگ شویی از رنگ قرمز درکنار بامبو استفاده میشه که رنگ قرمز نشانه آتش و یکی از عناصر خوش شانسیست
اما درمورد بامبوی دوستمون مطمئنا این بامبو با وضعیتی که توی گلدون قرار گرفته از بین میره
بامبو باید قسمت پایینش داخل آب باشه ودر صورتی که برگها داخل آب بمونن میگندن و از بین میره
درودي دوباره.
حلزون قاتل هيچ اسيبي به گباه وارد نميكنه... عكس ندارم ولي پوسته حلزون قاتل راه راه كرم رنگ با زمينه پوست قهوه اي سوخته..
اينكه كدوم گياه بهتره شايد من گلاسو رو بپسندم و شما نه!! اون بخشي كه در انتها بهتون معرفي كردم براي همين بود كه ظاهر گياه + بقيه موارد مثل بستر و نور مورد نياز و غيره رو ببينيد و تصميم بگيريد.ضمن اينكه شما ابتدا بايد دكور مورد نظرتون يا همون طرح مورد نظرتون در تانك گياهيتون رو انتخاب كنيد و متناسب با اون اقدام به خريد گياهان بكنيد.
براي اينكه روي كودتون شن عربي بريزيد هيچ موردي نداره فقط اينجوري دستتون براي خريد كود مرغوبتر و يكم گرونتر باز ميشه و هزينه بستر رو صرف كودتون ميكنيد.
شن عربي تا اونجايي كه ميدونم حدودا كيلويي 1000 بايد باشه.. شما حدودا چون زير بستر كود هم داريد بايد 12 كيلو تهيه كنيد..
موفق باشيد
سلام دوست عزیز کودهای زیر بستر جی بی ال هست .. سرا هست که سطلی هست و قرص هم توش داره .. آزو هست .. که همگی جواب خودشون رو پس دادند و عالی هستند.
در ضمن در صفحه اول همین مطلب کودها و بستر ها در مورد محصولات جی بی ال و تنوع زیادش من با عکس توضیح دادم . یه مدل جی بی ال هست که باید با 10 برابر خودش شن قاطیش کرد
فکر کنم اون به درد شما بخوره .
ممنون.
ممنونم دوست عزیز منظورتون این پسته قیمت حدودیش چنده
این محصول هم عملکردی مانند JBL AquaBasis plus دارد فقط تنها فرقشون اینه که JBL Florapol را با 5 الی 10 برابر خودش با شن باید مخلوطش کنید.
در دو سایز وجود داره:
JBL Florapol 350g مناسب برای اکواریوم50 الی 100 لیتری.
JBL Florapol 700g مناسب برای اکواریوم 100 الی 200 لیتری.
و یه سوال دیگه اینکه میگن بستر 4 لیتری منظورشون چیه؟
ممنون
aheidari24
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)