سلام.
با اجازه دوستان و اساتید محترم.
برای اینکه بخوای دوباره به این درد دچار نشی میتونی یه کاری انجام بدی
البته اگه این مشکل بیماری نباشه.
وقتی دیسکس تو گله هست معمولا دیسکس های بزرگتر یه ماده و هورمونی از خودشون
ترشح میکنن که این هورمون باعث افت رشد تو دیسکس های کوچیکتر میشه که همین امر
میتونه کم کم باعث سوء تغذیه و ازین قبیل مشکلاتی که شما دارین بشه که برای از بین بردنش
شما میتونی با سیفون کردن زود به زود و مرتب این مشکل حل کنی.
سلام جناب رضایی
ببخیشد دیر پاسخ دادم این پست رو ندیده بودم
دل گاو و گوساله بسیار سفت و سنگینه . بافتش بسیار سخت تره.موقع جدا کردن رگ و ریشه دل و همچنین ایجاد برش در دل این تفاوت کاملا مشهوده.موقع چرخ کردن هم به همین شکل.دل گوسفند با 2 بار چرخ کردن نرمه نرم میشه ولی دل گاو (به نظر بنده) حد اقل 3-4 بار باید چرخ بشه.هضمش هم به همون نسبت برای ماهی سخت تر خواهد بود
مدتی که کارم سایز دیسکس بود ، رشد سریع تر دیسکس هایی که با دل گوسفند تغذیه میشدند کاملا مشهود بود.دلیلش هم هضم سریع تر غذا بود.دل گوساله و مخصوصا گاو بالغ باعث ورم و باد کردن شکم و ... میشد.
ارادتمند
آژیده
سلام و احترام
این هورمون ضد رشد با اندازه ماهی ارتباط مستقیم نداره و اتفاقا بیشتر در ماهی های کوچک و در حال رشد ترشح میشه!!
دلیلشم فقط اینه که ماهی از ظرف (در طبیعت معمولا وابسته به عمق محل زندگی) زندگی خود بزرگ تر نشود.جویبار ها ماهی های کوچک دارند و رود های بزرگ ماهی های بزرگ تر.کنترل این موضوع دقیقا به همین هورمون ضد رشد وابسته است.اگر این هورمون وجود نداشت ماهی های جویبار های کوچک به حدی بزرگ میشدند که شما با دست قادر به گرفتنشون بودید.... و نسل ماهی مسلما منقرض میشد
سلام
اختیار دارید من جسارت نکردم
بله این موضوع 100% موثره و هیچ جایگزینی هم نداره.تقریبا با هیچ فیلتراسیونی نمیشه این همورمون رو از بین برد
سیکل ازت هم کمکی به این موضوع نمیکنه
تنها راه خارج کردنش از تانک تعویض آب آکواریوم هست
تو فارم های بزرگ تانک های دیسکس های در حال رشد رو روزی 4 بار و هر بار 100% آبشون رو تعویض میکنند
موفق باشید
بابک آژیده
با درود.
تو يكي از سايتهاي داخلي يكي داشت يه بنده خدايي و راهنمايي ميكرد و ميگفت تو آب ديسكساي 2 اينچيت مقدار بسيار كمي وايتكسبريز تا مشكلي پيش نياد.. كه البته جالب بود و ميگفت بنا به حجم و اندازه تانكتون و تعداد ماهياتون (15 تا ديسكس) اين مقدار لازمه و منم اين كار رو ميكنم!!!!!!!!!
يعني چي؟؟ صحت داره؟؟
سلام . من اینرو تازه می شنوم . من هیچ دلیلی برای این حرف نمی بینم . همیشه ترک عادت باعث مرض هست . من به این حرف زیاد گوش نمی کنم . فقط دوستان در غذایی دیسکس جلبک اضافه کنید . خیلی در رشد و رنگ موثره ...
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)