سلام.مرسی
خودم هم فکر میکنم به خاطر ارتفاع باشه چون خیلی وقتا به شونه هم بسنده نمیکنه و میره روی سرم!
کلا وقتی بیرون از قفس باشه (چه روی زمین چه روی دست و چه هرجای دیگه) که البته خیلی کم هم هست؛* هیچی نمیخوره. قشنگ معلومه میترسه. به همین دلیل فکر نکنم بشه با خوراکی سرشو گرم کرد. نوازش هم که فعلا محال ممکنه. گذاشتم تا خودش به مرور زمان آروم بشه. این جوری درسته؟
آخه غیر از قطره چکون نمیخوره امتحان کردم. مگه ضرر داره؟
پس کلسیمش رو چه جوری تامین کنم؟ ظاهر نوکش خیلی خرابه...
من فکر کنم طفلکی رام هست (حداقل وحشی نیست!) ولی میترسه. مثلا خیلی راحت با نوکش بوس میکنه (مثل کاری که مغازه دار ها برای تبلیغ میکنن) که خودم یادش دادم؛ ولی از اینکه دست آدم بخوره به پرهاش وحشت داره.
راستش سوتش شبیه سوت انسان نیست، حتی شبیه صدای بقیه پرنده هام هم نیست. واسه همین فکر کردم نشانه حرف زدنه. پس برداشتم اشتباه بوده؟
بازم ممنون
دوستان سلام
شب همگیتون بخیر
امکانش هست 1کی از دوستان منو راهنمایی کنه؟
راستش من 1 طوطی عروس دارم تقریبا 1سال و نیمشه
کاملا دستیه.دست میده.میزاره سرشو بخارونم و ...
تنها مشکلی که باهاش دارم اینکه مادس و اصلا صداش در نمیاد
منم دلم میخواد حرف بزنه
میخواستم بدونم خوبه بفروشمش 1 جوجه شاه طوطی بخرم؟
تا حالا شاه طوطی نداشتم
شاه طوطی متل عروس تمیز هست یا کتیفتره؟
شاه طوطی بامزه تره یا عروس؟
ممنون میشم 1نفر کمکم کنه
چیکار کنم؟
نفروشیدش اینا بازیجه نیستند...معلوم نیست شاه طوطی هم بخرید حرف بزنه یا نه
در ضمن طوطی هر چی بزرگتر میشه کثیف کاریش بیشتره
بحث بهتر و بدتر نیست
عروس هلندی از شاه طوطی مهربون تره
شاه طوطی استعداد حرف زدنش از عروس هلندی بهتره ولی سر و صداش و کثیف کاریش 10 بار بیشتره
در ضمن هیچ تضمینی نیست که شاه طوطی شما حتما نر از آب در بیاد و سخنگوی خوبی هم باشه
اگر هدف سخنگویی هست فقط کاسکو بخرید چون شاه طوطی هم در نهایت دلسردتون میکنه
فکر این رو هم بکنید که الان اون عروس هلندی کوچولو کاملا به شما وابسته شده و در صورتی که ردش کنید بره ممکنه دچار افسردگی بشه.از طرفی ممکنه آواره مغازه ها و فروشگاه ها بشه که احتمال مریض شدن و پرکن شدن و ... هم وجود خواهد داشت.حد اقل اگر همچین تصمیمی گرفتید تو سایت و به کسانی که دوست دارن بفروشید(حتی ارزون تر ولی به آدم معتبر تر)
موفق باشید
سلام به همه دوستان
من راجع به شاه طوطیم چندتا سوال دارم اگه کسی راهنمائیم کنه ممنون میشم
من دوماهه که شاه طوطیمو خریدم از همون اول هم با سایت شما آشنا شدم ونحوه نگهداری وتغذیه وتربیت شاه طوطی رو مطالعه کردم شاه طوطی من ماده هستش واون موقع که خریدمش طبق گفته فروشنده 9 ماهش بود وقاعدتا الان نزدیک یک سالشه شاه طوطی من از همون اول نیمه رام بود اما بهم اعتماد نمیکرد اما الان باهام دوسته ومیاد رو دستمو ازم همه چی می گیره و بوسم یاد گرفته اما با اینکه از همون اول باهاش چه به صورت رخ به رخ چه با نوار باهاش کلمه سلامو کار کردم اما هنوز نمیگه فقط یه صداهای عجیب غریبی درمیاره ضمن اینکه صدای مرغ ماهی خوارو چندبارگذاشتم یاد گرفته وتقلید میکنه میخواستم ببینم ممکنه دیگه اصلا حرف نزنه یا بازم زمان می خواد؟!!
ضمن اینکه تقریبا اکثراوقات آرومه وفقط گاهی مثلا یه روز درمیون صدا درمیاره اینم طبیعیه؟همچنین خیلی هم ورجه وورجه وشیطونی نمیکنه اکثرل یه جا نشسته درضمن اینکه هیچ نشونه ای هم از بیماری نداره آیا شاه طوطی ها اینجوری ان؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)