سلام .
اینم عکسهای تانک گیاهی دوم .
![]()
سلام .
اینم عکسهای تانک گیاهی دوم .
![]()
آقا مهدي فقط مي تونم بگم زيباست و واقعا حرفه اي هستش....هميشه سرسبز بمونه و هميشه موفق.... تصاويري كه گذاشته بودين هيچي كم نداشت... واقعا دست گلت درد نكنه و خسته نباشيد.....![]()
سلام علی جان .
شما لطف داری دوست من .
من کاره ای نیستم . این گیاهای زیبای خدا هستن که تانک رو قشنگ کردن . من فقط خریدم و گذاشتم توی تانک .
ممنونم و موفق باشی .
واقعا خوش سلیقه ای آقا مهدی بهتون تبریک میگم.....
سلام.......واقعا مهشره.........تبریک میگم....میشه بگید از چه کودی استفاده می کنید ................واین خزه هایی که روی این چوبه(توی تانک اولی) اسمش چیه
http://up.vatandownload.com/images/m...5jja2hi3mw.jpg
قربون شما .
ممنونم .
ممنونم . لطف داری .سلام.......واقعا مهشره.........تبریک میگم....میشه بگید از چه کودی استفاده می کنید ................واین خزه هایی که روی این چوبه(توی تانک اولی) اسمش چیه
http://up.vatandownload.com/images/m...5jja2hi3mw.jpg
اونی که با نخ بستم رو میگی ؟ اگه منظورت همونه اشک بچه کوتوله هستش .
کود مایع مولتی شرکت برایت ول و کود مکمل آهن شرکت برایت ول .
سلام مهدی جان
خوشحالم تونست دوستانو بازم پیدا کنم
شما ام همه جا دل همرو با آکواریومت میبری![]()
سلام آقا پیام عزیز .
لطف داری .
بازم میگم . این گیاها هستن که قشنگن و بنده میخرم و میزارم توی تانک . اونوقت میشه تانک زیبای گیاهی .
دیروز 4 نوع گیاه جدید تایلندی بقول فروشنده خریدم و گذاشتم توی تانک . چون اونجا امکانات ویژه نداشتن بی حالن و داشتن میپوسیدن .
حالشون که خوب شد عکس میزارم .
اسماشونم پیدا میکنم و جهت اطلاع دوستان میزارم .
موفق باشی .
سلام آقا مهدی گل . اکواریومتون واقعا زیباست مخصوصا به قول آقای اژیده که با کمترین هزینه به این شکل در اومده . اون گیاهی که به درخت بستی من فکر می کنم ریکسیا باشه و همیانتوس (یا اشک بچه ) نیست . اشک بچه تا اونجا که من اطلاع دارم روی چوب دوام چندانی نداره و ریشه هاش باید توی خاک باشه . شاید هم من اشتباه می کنم . اما به هر حال و به هر صورت خیلی زیباست و جای تبریک داره. تنها مشکل سنگهای رودخونه ای و کلا خیلی از سنگها نمای بدشون تو اکواریوم پلنت هست باز هم دست مریزاد بابت این اکو زیبا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.