رضا جان اخه چطور یه دفعه نظرت عوض شد تا همین چند روز پیش که عکس میذاشتی و ریف میخریدی ! یعنی کلا دیگه ریف نمیخوای نگه داری؟ چون من میخواستم برم سراغ ریف اما از این تصمیم شما یکم مردد شدم که همین ماهی ها کافیند .الله اعلم
موفق باشی
من خیلی وقت ریف نخریدم
یک دفعه که نه خیلی دوست دارمشون چون واقعا
براشون زحمت کشیدم دلم نمیاد ردشون کنم
ولی واقعا وقت رسیدگی بهشون ندارم
نه شما اگه وقت رسیدگی دارید مردد شدن نداره
نگه داریشون زیاد سخت نیست
موفق باشید
سلام دوست عزیز .
تانک آبشور بسیار زیبایی دارین . راست میگین واقعا نگهداری از تانک شور سخته و زمان بر هست .
اما اگه به اطرافیانتون توی منزل یاد بدین کمی از بار نگهداریش برای شما کم میشه .
من به بچه های خونه یه چیزایی یاد دادم . وقتی بیرون هستم و نمیتونم بیام خونه بهشون زنگ میزنم و میگم این کارا رو انجام بدین .
میام خونه و میبینم همه چی روبه راهه .
همیشه موفق باشی .
دوست عزیز آکواریوم واقعا زیبایی دارین امیدوارم هر روز زیباتر بشه و تو نگهداریش موفق باشید!
ما تازه کار هارو هم راهنمایی بفرمایید!!![]()
اقا رضا مقاومت کن حیفه این همه زحمته![]()
سلام دوست عزیز .
تانک آبشور بسیار زیبایی دارین . راست میگین واقعا نگهداری از تانک شور سخته و زمان بر هست .
اما اگه به اطرافیانتون توی منزل یاد بدین کمی از بار نگهداریش برای شما کم میشه .
من به بچه های خونه یه چیزایی یاد دادم . وقتی بیرون هستم و نمیتونم بیام خونه بهشون زنگ میزنم و میگم این کارا رو انجام بدین .
میام خونه و میبینم همه چی روبه راهه .
همیشه موفق باشی .
سلام دوست عزیز
اره دارم همین کارو میکنم یک کلاس اموزشی گذاشتم تو منزل
دارم یاد میدم به همشون که من نبودم چکار کنن
مرسی دوست گلم
مرسی دوست عزیز
اینشالا شما هم زودتر به یک تانک زیبا دست پیدا کنید
مهرداد جان سلام
اره با اسرار دوستان گلم
دارم مقا ومت میکنم
مرسی
سلام آقا رضا من نمیتونم پیام خصوصی بفرستم
لطفا شماره تماستون را برام pm کنید در مورد خرید شقایق
سلام
افا رضا عکس جدید نمیزاری؟![]()
رضا جان اینها که بهانه است.تانک شما و سعید و مصطفی همه جز تانکهای برتر سایت هستند علاوه براین زیبایی و افرینش خدا که تفاوت نمیکنه تو اکواریوم کی باشه.تنها تفاوت در حفظ و مراقبت از این زیبایی هاست و البته نوع چینش.مهارت دوستان در نگهداری از اکواریومها واقعا تحسین برانگیزه.من که اکواریوم کاملا خالیه ولی الان میفهمم که نگهداری از اب شور واقعا سخت و پر زحمت هست.
منتظر عکس هستیم از همه ی دوستان خصوصا شما.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.