خیلی با نمکه مخصوصا توی فیلم، ولی ای کاش حجم فیلم کمتر بود، من که خیلی نشستم تا دانلود بشه.:smile (66):
خیلی با نمکه مخصوصا توی فیلم، ولی ای کاش حجم فیلم کمتر بود، من که خیلی نشستم تا دانلود بشه.:smile (66):
سلام خیلی جالب و بامزه بود
دیتو جون خدا برای مامانت حفظت کنه و نوه هاشو هر چه زودتر ببینه:smile (111):
سلام
خوبی ؟ مرسی بابته فیلمش:smile (95):
خیلی دیتو نازههههه
دلم میخواست بگیرم بخورمش:smile (170):
خصوصا وقتی میگه "هااااااا؟؟؟!!!!":smile (267):
اینقدر اصرار کردی آخرشم شعرشو نخوند، باید دوربین بدست بشینی هر وقت شعر خوند برمون فیلمشو بذاریااااااا:smile (75):
از طرف من یه ماچ از اون نوک گنده اش بکن:smile (127)::smile (127):
سلام دوست عزیز
این دیتو شما واقعا معرکه هست و دوست داشتنی . خیلی مراقبش باش . باز هم برامون ازش عکس و فیلم بذار ...مرسی
ممنونم نفیسه جان
خوراکی که هست ولی تا بچم تو مسابقه رای نیاره نمیزاره کسی بخورتش :smile (84): پس یادت نره بهش رای بدی :smile (126):
آره این هانش خیلی بامزه است . نمیدونم کی یاد گرفته
تازه یاد گرفته میگه حسین جاااااااااااااااننننننننن نننننننم با همین کشیدگی . تصمیم گرفتم از سال دیگه ببرمش تو هیئت محل بخونه :smile (137):
تا قبلش اینقدر شعر خوند میخواستم سرم رو بکوبم به دیوار . بعد که میگم بخون نمیخونه .......... تازه خیلی برام جالب بود جلو دوربین حرف میزد . آخه خیلی خجالتی بود تازه داره پر رو میشه .
جلو همه هم حرف میزنه . اینقدر بامزه میخنده که نگو . همه از طرز خندیدنش خندشون میگیره
هر وقت دوست داشتی میتونی بیای خودت ماچش کنی عزیزم :smile (276):
سلام عسل جون من که دلم آب شد چون نتونستم فیلمو دانلود کنم ولی عکساش خیلی بامزه اس ><
خوب یه فیلم کم حجم تر بگیر منم بتونم ببینم دیگه![]()
سلام به همه دوستان
امروز میخوام یه وروجک تازه وارد رو بهتون معرفی کنم .
این خوشگله 25 فروردین اومده تهران و الان سه روزه به جمع ما اضافه شده.
هنوز جیر جیر میکنه و وقتی میفهمه میخوام بهش سرلاک بدم دیگه مدام یه صدایی از خودش در میاره تا کار غذا خوردنش تموم شه .
دیشب جعبه اش رو آوردم کنار تختم .
صبح اینقدر تقلا کرده بود که از کارتن اومده بود بیرون و یکهو دیدم وروجک روی رواندازم نشسته رو پام.
کلا خیلی ساکت و آروم و مظلومه
از همگی سپاسگذارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)