من بیخیال لایو راکهام شدم....کل خونه رو بوی تعفن برداشته!!!!! همه رو بدون اب گذاشتم...لایوراک زنده نخواستیم!!!!![]()
من بیخیال لایو راکهام شدم....کل خونه رو بوی تعفن برداشته!!!!! همه رو بدون اب گذاشتم...لایوراک زنده نخواستیم!!!!![]()
سلام
ببخشیدمنظورتان از (دید لاک) همون سنگ مرده هست؟
متشکر
کاملا کار اشتباهی کردین که لایوراک ها رو بدون اب گذاشتین .مطمئناً بیشتر آسیب میبینن و خودتونم بیشتر ضرر میکنی .
وقتی لایوراک رو تصفیه نشده بخریم همین مشکل رو داره و باید تحمل کرد .
شما لایوراکها رو باید توی محوطه باز تصفیه کنی الانم هوا گرمه میتونی توی رو توی سایه و در شب از یه بخاری استفاده کنی و اونهارو تو حیاط منزل تصفیه کنی .
آب نمک رو مرتب درست کن و هر یک روز در میان آب رو تعویض کن . اسکیمر و موج ساز قوی هم فراموش نشه .
موفق و موید باشی.
آب نمک با نمک برایت ول درست کردم....حرومشون باشه....گذاشتمشون توی سطل...توی حیاط.... آب نمک پمپ میشه از بالا ریخته میشه روی سنگ ها...آخه همشون تو سطل جا نمیشن!!!کاملا کار اشتباهی کردین که لایوراک ها رو بدون اب گذاشتین .مطمئناً بیشتر آسیب میبینن و خودتونم بیشتر ضرر میکنی .
وقتی لایوراک رو تصفیه نشده بخریم همین مشکل رو داره و باید تحمل کرد .
شما لایوراکها رو باید توی محوطه باز تصفیه کنی الانم هوا گرمه میتونی توی رو توی سایه و در شب از یه بخاری استفاده کنی و اونهارو تو حیاط منزل تصفیه کنی .
آب نمک رو مرتب درست کن و هر یک روز در میان آب رو تعویض کن . اسکیمر و موج ساز قوی هم فراموش نشه .
موفق و موید باشی.
بهتره از نمکهای معمولی تر استفاده کنی برایت ول واسه تصفیه سنگ خیلی ظلمه .
ببین اگه تونستی یه یخدان بزرگ از این یونولیتی ها پیدا کن و همروز توی اون بریز . این طوری بهتر تصفیه میشن .
موفق باشی.
سلام خدمت همه دوستان...
الان تقریبا یه 2 الی 3 روزی میشه که مرجان الگانسم درست باز نمیشه و حالش بده و روی بدنش حالت تار انکبوت بسته میشه که احتمال میدم داره خراب میشهخوب علتش از بالا رفتن بیش از حد فسفات بود که سریعا سیفون کردم و یه مقداری فسفات امد پایین یعنی میزان فسفات اب به حدی برگشت که در اون شرایط مرجان الگانسم به مدت 2 ماه به خوبی باز میشد و زندگی میکرد... به نظر دوستان چکاری متونم براش انجام بدم؟
![]()
الگانس به خرابی که بیوفته دیگه نگهداری ازش مشکله و تا خرابی کامل پیش میرهسلام خدمت همه دوستان...
الان تقریبا یه 2 الی 3 روزی میشه که مرجان الگانسم درست باز نمیشه و حالش بده و روی بدنش حالت تار انکبوت بسته میشه که احتمال میدم داره خراب میشهخوب علتش از بالا رفتن بیش از حد فسفات بود که سریعا سیفون کردم و یه مقداری فسفات امد پایین یعنی میزان فسفات اب به حدی برگشت که در اون شرایط مرجان الگانسم به مدت 2 ماه به خوبی باز میشد و زندگی میکرد... به نظر دوستان چکاری متونم براش انجام بدم؟
به نظر من از محلول هایه حمام دادن مرجان ها استفاده کن که حاوی ید هستن
دستور استفادشم رویه خودش هست که برایت ول محصول خیلی خوبی داره(medicoral)
سلام فسفات تانک من الان تست زدم 0.1هستش روی لایوراک ها قهوه ای هست فسفات گیر هم دارم تو سامپ این قهوه ای شدن لایو میتونه بخاطر دمای اب باشه خیلی بالاست الان 30 هستش![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.