در مورد اون کرم ها سعید جان تو تانک منم خیلی زیاده ولی تا حالا ندیدم که دلقک هان ازش بخورم!!!
راستی این ستاره ساحلیم دیدم بعضی وقتا میره سراغ پلیپ ها ازشون میخوره درسته؟
در مورد اون کرم ها سعید جان تو تانک منم خیلی زیاده ولی تا حالا ندیدم که دلقک هان ازش بخورم!!!
راستی این ستاره ساحلیم دیدم بعضی وقتا میره سراغ پلیپ ها ازشون میخوره درسته؟
گابیم رو همین الان کشتن! دیدم دامسل جنازه اش رو گرفت و برد زیر سنگها نتونستم جنازه اش رو بیرون بیارم.الان دوساعتی بود که لامپها رو خاموش کردم نمیدونم چه اتفاقی افتاد! حالا چطوری جنازه رو از پشت سنگها بیرون بیارم؟ خیلی ناراحت شدم .اون دفعه هم گابیم رو کشتن اینبارم.... .
حسین جان مثل اینکه تو تانکت یه گروه خطرناک و ماهی کش نگه میدارییکی میکشه یکی میبره چال میکنه...حتما یکی هم صحنه سازی میکنه تا همه تقصیرا بیوفته گردن یکی دیگه
سعی کن حتما جسدو از اب در بیاری به نظرم اگه رفته لای سنگا با یه شلنگ نازک به حالت سیفون ابو بکش و شیلنگو به جای که جسد گابی رفته هدایت کن تا با مکش اب بیاد و به سر شیلنگ بچسبه و خارجش کن اگرم نه که سنگارو در بیار و اگر اینکارهارو نمیتونی انجام بدی باید خودتو برای یه سیفون سنگین اماده کنی...
من خودم انشب یه 120 لیتری سیفون کردم الان کمرم راست نمیشه ، خونه رو هم پر سطل و لگن کردم![]()
درش اوردم خوشبختانه و كل دكوراسيون اكواريوم هم مجبور شدم تغيير بدم دوباره. اما تحقيقات جهت يافتن قاتل هنوز ادامه داره! فكر كنم كاره دامسل بوده . قتلهاي زنجيره اي و متعصبانه ضد كابيها واقعا شرم اوره.اكه بتونم حتما اين دامسل رو هم اخراج ميكنم مثل قبلي. هر نوع ماهي رو تونستم نكه دارم جز كابي! ممنون از دوستان
حسین جان با یه کم دقت میتونستی بفهمی که کار کدوم ماهی بوده کاری نداره که!!!!
من اگه هیچ ماهی تو دنیا به جز دامسل نباشه که بندازم تو تانک بازم دامسل نمیندازم دامسلت رو دربیار درد سره!
سلام دوستان بعد گذشت 2 هفته از راه اندازی تانکم تستا اینجوری بود:
آمونیاک:صفر
نیتریت:0.5 ml
نیترات:5
فسفات:0.25 mg/l
ph:8.5
شوری:1.025
دما:25.5_26.5 درجه سلسیوس
دوستان فردا میخوام برم صخره بگیرم بعد خریدن چند ساعت بدون آب میتونن باشن؟
توی آبی با شوری بالا بزارم؟ شوریش باید چقدر باشه؟
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)