رضا جان از تست سرا استفاده میکنم ولی جدا از تست علائم فسفات بالا کاملا مشخصه...
خیلی غذا دادنو کم کردم روزی یه بار اونم خیلی کم و دادن میگو به ریف ها رو هم خیلی خیلی کم کردمممکنه از جنس شیشه سامپ و رفم باشه؟ اخه شیشه قزوینه...
الان 20 روز بیشتر گذاشتمش در عرض 2 ماه هم حدود 100% سیفون داشتم![]()
دادن میگو رو قطع کنید بدون دادن میگو هم ریفاتون سرحال میمونن چون فتوسنتز میکنن ببینید بعد نتیجشو اعلام کنید
اره منم با مصطفی موافق هستم میگو حذف کن
غذای ماهی روزی 1 بار کن
به ریفاتم هفته ای 2 بار غذا بده مشکل براشون پیش نمیاد
اینشالا که حل بشه مشکلت
مصطفی جان الان هر 10 روز فقط یه تیکه میگو به اندازه یه بند انگشت تقسیم میکنم بین ریفها...
الان روزی یه بار غدا میدمیکی از اساتید همین سایت که دقیقا نمیدونم کدوم یک از دوستان بود میگفت داخل مواد سازنده شیشه مقداری سیلیس وجود داره که همین باعث ایجاد مقداری فسفات میشه و برای همین مقدار بیشتری از دیاتومها روی شیشه ایجاد میشه
من هم قبل از اضافه کردن سامپ و رف مشکلی با فسفات نداشتم البته اون موقع این مقدار ریف و ماهی نداشتم.
این هم عکس رف که با وجودش باز مشکل فسفاتو دارم
![]()
رشد گیاه ها که خوبه شاید تست تون مشکل داره انگوری خیلی خوب کنترل میکنه نیترات و فسفاتو
اره مصطفی خیلی خوب رشد میکنن ولی روی گیاه ها هم دیاتوم میزنه که بعد از مدتی باعث از بین رفتنش میشه البته این قضیه واسه سطوح پاینه رف هست که نور به خوبی نمیرسه...
تستر رو با اب ro و اب نمک سیفیون تست کردم درست نشون میداد جدا از تشخیص تستر دیاتوم داره رو شیشه غوقا میکنه چند روزی هم میشه که رو ماسه ها داره دیاتوم میزنه ولی رو لایوراکها خبری جز تشکیل کرولاین نیست.
دوست عزیز من گفتم احتمالاً سلیس داخل شیشه موجب تولید سلیکات بشه نه فسفات .(اونم فقط یه حدس بود چون بیشترین جایی که دیاتوم میزنه روی شیشه هستش .
همون طوری که دوستان گفتن میگو رو تعطیل کن و واسه تعویض آب از r/o استفاده کن و سعی کن یه مدت کوتاه از فیتر های فسفات استفاده کنی .
فسگارد سی چم و محصولات برایت ول هم کارشون عالیه .
ماشاء الله رفیجیوم
با این حجم گیاه شما نباید مشکل فسفات داشته باشید امیدوارم که نور تانک شما ایده آل باشد و تایم روشنایی رف بر عکس نور تانک اصلی باشد
هنگامی که سیفن می زنی با شلنگ سطح روی ماسه های تانک رو بردار به قطر یک سانتیمتر کفایت می کند و بعد بیرون تانک شسته مجدد با لیوان به تانک برگردانید .
فسفات گیر برایت ول هم در سامپ یا فسفات گارد بسیار مفید است اما وقتی تست فسفات مجدد زدید و مقدار آن به صفر نزدیک شد آن را بردارید چون هم اشباع می شود و هم گیاه هان شما دچار بی غذایی فسفری می شوند .
موفق باشید
سلام پویا جان خیلی ممنون...
الان نور تانک یه pl دایمکس 120 سانتی هستش با یه متال 14000 کلوین در وسط تانک ، تایم روشنایی هم از ساعت 1 بعداز ظهر تا 10:30 شب نور pl و نور متال از ساعت 3 بعداز ظهر تا 9 شب هستش ،نور رف هم از ساعت 11 شب تا 12 ظهر ...
پویا جان الان فسفات گارد برایتول داخل سامپ گذاشتم ولی اثر انچنانی نداشته...ممکنه به خاطر حجم بالای لایوراک پلیپ دار باشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)