از ارتمیا زنده استفاده کن خیلی بهتر هست
اگه نمیتونی پرورش بدی از یخ زدش تو بازار هست میتونی استفاده کنی
میگو همین میگو خوراکی هارو خوب تمیز کن
از اونام میتونی استفاده کنی
ولی هرچه کمتر از میگو استفاده کنی بهتر هست
چون فسفات اب میبره بالا
موفق باشید
دوستان من غذا ماهی هام داره کمکم به تش میرسه میخوام تغیر بدم
من از jbl استفاده میکنم .
اگه بشه میخوام مارک های دیگه امتحان کنم
نظر دوستان در بارش میخوام بدونم![]()
با سلام...
خدمت دوستان عارضم که لازم دونستم مطلبی رو تو این تاپیک بگم جهت اطلاع...برای اشخاصی که شاید مثل من اطلاعی از این موضوع نداشته باشن...
چند وقت پیش یک مرجان بابل خریدم و از فروشنده در مورد روش نگهداریش و تغذیه اش پرسیدم گفت نور متوسط و تغذیه هم از کلسیم و منیزیوم و استرانتیوم کافیه ولی انشب تکه ای میگو انداختم روش و دیدم با اشتهای کامل به سرعت بلعید... از اساتید هم میخوام لطف کنن و نظرشون رو در این مورد بگن...
منیزیوم کلسیوم و استرانتیوم که کلا املاح که همه ریفا نیاز دارن
برای تکثیر اسکلت سازی .
ولی بحث غذا چیز دیگست بله میگو میخوره
هفته ای 1 بار میگو بهش بدی بد نیست
ولی میتونی از انواع پلانکتون هم استفاده کنی
درسته ولی خواستم بگم که تا چه حدی اطلاعات یسری از فروشنده ها پایین هست یا اینکه به خریدارها نمیگن تا تلفات بدن...در هرصورت روی صحبتم با افراد اماتوری مثل خودم بود ...اگه من به صورت اتفاقی به بابل میگو نمیدادم معلوم نبود چی سرش میومد...
رضا جان بنظر من بهترین غذا اوشن نیوتروشن هستش من تو تمام فروم های خارجی دیدم که اون رو استفاده میکنن تنوعش هم تو ایران خوب اومده فقط یکمقدار گرون شده.
علی آقا شما به مرجانهایی که دهانشون مناسب سایز غذا هستش میتونید میگو بدهید مثل الگانس ، بابل و بعضی خانواده همر ها البته اصل تغذیه اینها از فیلتر نمودن آب و استفاده از فیتو پلانوگتون و زئو پلانگتون هستش که شما باید در یک دوز مشخص روزانه به آب اضافه کنید
اره تنوع خوبی داره ولی قیمتش بالا
خودم تو فکر همین بودم بازم گفتم دوستان نطر خودشون بگن
ممنون احمد جان از پیشنهاد تون
احمد جان ممنونم بابت راهنمای های سودمندتون...به نظر شما اگه رفرجیوم موفق و کاملی داشته باشیم باز هم نیازی به اضافه کردن فیتو پلانوگتون و زئو پلانگتون هستش؟رضا جان بنظر من بهترین غذا اوشن نیوتروشن هستش من تو تمام فروم های خارجی دیدم که اون رو استفاده میکنن تنوعش هم تو ایران خوب اومده فقط یکمقدار گرون شده.
علی آقا شما به مرجانهایی که دهانشون مناسب سایز غذا هستش میتونید میگو بدهید مثل الگانس ، بابل و بعضی خانواده همر ها البته اصل تغذیه اینها از فیلتر نمودن آب و استفاده از فیتو پلانوگتون و زئو پلانگتون هستش که شما باید در یک دوز مشخص روزانه به آب اضافه کنید
راستی من یه همر شاخه ای هم دارم به اونم باید غذا بدم؟![]()
فیتو و زئوپلانکتون تو رفیجیوم تکثیر پیدا نمیکنن و رفیجیوم فقط بهترین محل برایه تکثیر پادها هستش
اگه غذایه ریف میدی همون کافی هست
الان به شقایق مگنافینا یا نمیدونم مگنافیکا و شقایق موکتی و مرجان بابل و الگانس میگو میدم و برای شقایق سنگ فیتو و زئوپلانکتون استفاده میکنم به نظرتون برای همر هم همون فیتو و زئوپلانکتون کافیه...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.