منظورم همون مشکیه بود اقا رضا.سر ریز خروجیه رفتون چه جوریه؟میشه در موردش بیشتر نوضیح بدین؟
شکلش یه خورده عجیبه؟سر ریز خروجیه رفتون چه جوریه؟میشه در موردش بیشتر نوضیح بدین؟
منظورم همون مشکیه بود اقا رضا.سر ریز خروجیه رفتون چه جوریه؟میشه در موردش بیشتر نوضیح بدین؟
شکلش یه خورده عجیبه؟سر ریز خروجیه رفتون چه جوریه؟میشه در موردش بیشتر نوضیح بدین؟
رضا یه وقت از تو جنگل رفیجیومت یه ببری خرسی پلنگی نپره بیرون بخوردت مواظب باش یه کم حرصشون کن بریزشون تو تانک ما !!!!! البته میدونی که ما به خاطر خودت میگیم
راستی خوب با مصطفی دل میدین قلوه میگیرین ها![]()
مصطفی وسوسم نکن
همینام جا نمیشن چه برسه به گیاه رنگی
هستیم انقدر گیاه بدم بهت که بگی بسه دیگه
این چند روزه برات میارم[/quote]
رضا جان مارو هم دریابوای که چه رفی داری دلم براش میره...واییییییی خیلی توپه...خیلی زیبا و سر زندست...
![]()
به به اقای اخوانی
نه تحت حفاظت چنگل هاش
ما که حرفی نداریم مسیرت این وری بود بگو برات میارم
رضا جان مارو هم دریابوای که چه رفی داری دلم براش میره...واییییییی خیلی توپه...خیلی زیبا و سر زندست...
[/quote]
چشم علی اقا
ممنون قابلو شما رو هم نداره
![]()
اره رفیق اینجوریاس این حاج رضای ما هم به جز مصطفی به هیچکی گیاه نمیده
الانم هست که دوباره سر و کله اش پیدا بشه و چند تا عکس از رفیجیوم بزاره و هزار تا تعارف تیکه پاره کنه که بابا قابل شما ر داره و ال و بل
رضا جان به ما که گیاه نمیدی حداقل به مصطفی بده تو کفش نمونه بعد مصطفی چند تا عکس از گیاه ها میزاره بعد ما بیشتر میریم تو کف به این میگن چرخه تکرار یا همون ابزورد خودمون
رضا جان بهار هم داره میاد و روز درخت کاری نزدیکه وقت کاشتن گل و گیاهه ها!!!!
(رضا از حرفام ناراحت نشی ها دعوامون کنیبابا شوخی میکنم وگرنه دوستان این اقا رضا اینقدر در حق من لطف کرده که واقعا نمیتونم جبران کنم)
![]()
سلام
تبریک میگم واقعا اک زیبا و فوق العاده ای دارین
انشالله کمال لذت ازش ببرین
نه مهدی جان ما تعارف الکی نمیکنیم
میتونی امتحان کنی
تانک من همش برای مصطفی هستش
کافی امر کنه همشو میبرم دم خونشون میدم بهش
اره تو باغچه خونه مون کاشتم ولی نمیدونم چرا رشد نمیکنه
مرسی مخمد جان ( البته اگه درست اسمتون گفته باشم )
اینشالا شماهم از لذتش استفاده میکنید منظورم تانک خودتون بود
اخوانی جان خدای دمت گرممنم تصمیم دارم با یکی طرح رفاقت بریزم از هی دلو قلوه بدیم بستونیم والله این دوتا دل مارو بردم
ماشالله جفتشونم استاد هستن همشم با هم مچ هستن ما دلمون لک زد یکی بیاد سمتمون بدونه ابشور چی هست
اصلا اخوانی جان داداش خودمی بیا تهران تانکمو با رف همرو ببر یا ادرس بده همین الان بفرستم
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)